Josh Walet

Voetbalverslagen: winst voor ARC, gelijkspel voor Alphia, AVV Alphen en Alphense Boys

Afgelopen weekend was het weer zover: de Alphense voetbalclubs verschenen weer op het voetbalveld. Deze week was er winst voor ARC en gelijkspel voor Alphia, AVV Alphen en Alphense Boys.

ARC speelde afgelopen weekend de eerste wedstrijd na de winterstop tegen SC Feyenoord. "Het was een succesvolle wedstrijd, want het team van ARC won met 4-2.". Lees hier het hele verslag.

Alphia speelde afgelopen weekend hun eerste wedstrijd na de winterstop tegen Esto. Nadat Alphia met 1-0 achterstond hebben ze toch die 1-1 weten te maken. Zij eindigde het spel met een stand van 1-1. Lees hier het hele verslag.

AVV Alphen heeft afgelopen weekend de eerste echte wedstrijd na de winterstop gespeeld tegen Van Nispen. Na een spannende wedstrijd waar er veel doelpunten werden gescoord eindigden zij het spel met 2-2. Lees hier het hele verslag.

Alphense Boys speelde afgelopen weekend de eerste wedstrijd na de winterstop tegen SJC. Het was een spannende wedstijd waarbij Alphense Boys al snel op een achterstand zaten, maar zich wisten terug te vechten. De wedstrijd eindigde met een gelijkspel van 3-3. Lees hier het hele verslag.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport vandaag 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.