Josh Walet

Voetbalverslagen: winst voor ARC, gelijkspel voor AVV Alphen, verlies voor Alphense Boys en Alphia

Afgelopen weekend verschenen de Alphense voetbalclubs weer op het voetbalveld. Deze week was er winst voor ARC, gelijkspel voor AVV Alphen en verlies voor Alphia en Alphense Boys.

AVV Alphen heeft afgelopen weekend gespeeld tegen RKDES. Na een aantal ‘mooie’ kansen hebben de twee clubs gelijk gespeeld. De eindstand was 0-0. Lees hier het hele verslag.

Alphia speelde dit weekend tegen FC Aalsmeer. Ook deze week heeft Alphia er weer alles aan gedaan om naar huis te gaan met de winst. Ondanks dat Alphia alles gaf, was Aalsmeer beter en ga Alphia drie punten weg. Lees hier het hele verslag.

Alphense Boys speelde deze week tegen Weslandia. Het was een wedstijd met veel doelpunten, maar het eindigde zuur voor Alphense Boys. Dit vanwege een afgekeurde gelijkmaker. Lees hier het hele verslag.

ARC 1 speelde deze week tegen WNC. De voetbalclub is deze week naar huis gegaan met de winst. Ze hebben een spannende wedstrijd weten te winnen met 2-1. Lees hier het hele verslag.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 11:09

Super Bowl Sunday bij Sportsbar Alphen in de Esports Game Arena

Het is jaarlijks Amerikaans fenomeen: de Super Bowl. De kampioen van de American Football Conference speelt in de nacht van 12 op 13 februari tegen de winnaar van de National Football Conference. Bij de Game Arena kun jij terecht om dé American football wedstrijd van het jaar te zien.

Werkzaamheden vandaag 09:24

Rijndijk-Oost vanaf vandaag ruim een half jaar afgesloten

Alphenaren opgelet! Rijd jij dagelijks over de Rijndijk-Oost naar school of werk? Dan zul je de komende maanden om moeten rijden. Vanaf maandag 6 februari zal de Rijndijk-Oost voor zeven maanden afgesloten zijn vanwege onderhoudswerkzaamheden.

Sport vandaag 08:09

Alphense Boys: Mooie driepunter tegen club uit linkerrijtje

De zondag vierde Divisie A een duidelijk linker- en een duidelijk rechterrijtje. Het lukte Alphense Boys (rechterrij) nog niet om de volle winst te behalen tegen een ploeg uit de linker rij, tot vandaag. Op De Bijlen werd RKAVV met 2-0 verslagen.

Sport vandaag 08:09

Alphia in de hoek waar de klappen vallen

Alphia zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. De start van de tweede seizoenshelft loopt nog niet zoals de Alphianen gehoopt hadden.