De Dansmarathon

Voetjes van de vloer: Ilona doet mee aan De Dansmarathon

Donderdag 14 oktober barst De Dansmarathon los, een meerdaags dansspektakel dat uitgezonden wordt op SBS6. Eén van de honderd danskoppels wint 100.000 euro. Ilona Schooneveld, die lesgeeft bij het Alphense danscentrum Harry Cools, behoort tot de deelnemers.

In het nieuwe dansprogramma De Dansmarathon van SBS6 gaan honderd koppels de strijd met elkaar aan. Maar liefst vijftig uur lang zullen zij dansen, waarna het koppel dat de minste rusttijd heeft genomen een bedrag van 100.000 euro wint. Tijdens de Dansmarathon gaat minimaal 40% van ieder verkocht lot naar Longfonds en worden er prijzen weggegeven. Zaterdag 16 oktober wordt de winnaar van 1 miljoen euro bekendgemaakt.

Ilona Schooneveld is samen met haar vaste danspartner Remy Kabel één van de deelnemende koppels. Welke dansstijlen ze laten zien tijdens De Dansmarathon, mogen ze zelf weten. Terwijl Schooneveld en Kabel dansen, wordt er bij dansschool Harry Cools een mini-marathon georganiseerd op vrijdag 15 oktober. Beelden daarvan zullen ook tijdens de uitzending van De Dansmarathon te zien zijn. De dansschool wenst het duo in ieder geval veel succes: “Zet ‘m op Ilona en Remy!”

De Dansmarathon is vanaf donderdag 14 oktober om 19:00 uur te zien op SBS6. De finale is zaterdag 16 oktober om 19:00 uur.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 17:57

Erfgoedfonds verleent subsidie voor herstel Gebouw Nabij

Onlangs is voor het Gebouw Nabij aan het Lauraplein 2 door de gemeente Alphen aan den Rijn een subsidie toegekend uit de pot van het Erfgoedfonds. De stad en de omgeving heeft er belang bij het aanzien van het gebouw in oude glorie te herstellen en te behouden voor het nageslacht, zo luidde het argument. 

Advertorial Overige gisteren 16:35

Vrijwilligersmarkt op 26 oktober in het gemeentehuis

Op dinsdagavond 26 oktober organiseert Tom in de buurt samen met het nieuwe Vrijwilligerspunt een Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis Alphen aan den Rijn. Organisaties brengen hier hun vrijwilligersvacatures onder de aandacht. Inwoners worden uitgenodigd om mogelijkheden te verkennen en vrijwilliger te worden. Komen dus! 

Dronefotografie gisteren 15:18

Alphen vanuit de lucht: een oase van groen in het Prinses IreneBos

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Prinses IreneBos, een natuurgebied van maar liefst 24 hectare groot.

Alphens Restaurantweek 2021 gisteren 12:53

De beste Argentijnse gerechten eet je bij El Caballo

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij El Caballo geniet je van de lekkerste authentieke Argentijnse gerechten.

Politiek gisteren 11:46

Voortaan ook kiezen voor ja/ja sticker

De brievenbussen kunnen, als het aan de Alphense gemeenteraad ligt, voortaan worden voorzien van een ja/ja sticker. Daarmee geeft de bewoner aan graag al het drukwerk te ontvangen.