La Bodega '87
Advertorial Winkels

Volg een wijncursus bij La Bodega ’87!

Altijd al meer willen leren over wijn? Volg dan nu een wijncursus bij wijnspeciaalzaak en wijnbar La Bodega ’87. Onder leiding van vinoloog en ervaren gastronomie docent Ton Wortelboer begin je met de basisopleiding ‘Wijnoorkonde’. Tijdens de cursus leer je alles over de verschillende wijnstreken, druiven, wijnsoorten en hoe de wijnen worden gemaakt.

De wijncursus is voor de ware wijnliefhebber maar ook voor de medewerker in de horeca die over een gedegen basiskennis van wijn wilt beschikken. De cursus Wijnoorkonde (ook wel SDEN2) bestaat uit zes bijeenkomsten waarin je veel leert over alle facetten die wijn kent. “Tijdens de cursus bieden we veel aandacht aan het proeven van diverse wijnen. De avonden bestaan uit 1 uur theorie en 1,5 uur proeven”, legt eigenaar Dennis uit. “Bij het proeven wordt veel aandacht besteed aan de proeftechnische vaardigheden.” In totaal zal je met zo’n 48 wijnen kennismaken die allen een zeer uiteenlopend karakter hebben. 

De cursus

De wijncursus start op donderdag 7 oktober en bestaat uit zes bijeenkomsten. De laatste avond staat in het teken van wijn-spijs. Je kan de cursus afsluiten met het examen niveau 2, dit zit niet inbegrepen bij de cursus. De avond start om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur. Kosten voor de cursus zijn € 285 inclusief studieboek.

Heb je interesse en wil jij je graag aanmelden voor de cursus? Ga dan naar labodega87.nl en meld je aan of stuur een mail naar info@labodega.87.nl.


Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 16:54

Get that glow! Een nieuw seizoen staat voor de deur

De herfst is de perfecte periode om dode huidcellen te verwijderen door middel van een (fruitzuur)peeling. The Center of Beauty heeft daarvoor de juiste behandeling!

Advertorial Winkels gisteren 14:37

Opening Woninginrichting-aanhuis.nl

“Op zaterdag 23 oktober om 10.00 uur gaat onze winkel voor het eerst open”, zegt Bryan Hoogervorst, aan tafel gezeten op een plek, midden in de winkel, waar het op dit moment nog niet erg op een winkel lijkt...