Ladies Time-Out
Advertorial Overige

Volledig verzorgd avondje uit met de Ladies Time-Out

A moment together! Wie wil dat nou niet?! Ladies Time-Out is een volledig verzorgd avondje uit, waarbij jij met je vriendinnen en/of je moeder, tantes of buurvrouw volledig in de watten wordt gelegd.

Onder het genot van een hapje en een drankje heb je alle tijd om tijdens jullie Ladies Time-Out volledig bij te kletsen en word je ook nog eens geknipt, gestyled en opgemaakt, een complete make-over dus!

Om dit moment nooit meer te vergeten is er een fotograaf die alles voor je vastlegt. Je kunt persoonlijke foto’s laten maken of juist als groep. En je gaat niet met lege handen naar huis. Je krijgt nog een leuke goodie bag mee ter waarde van € 70.

Wil jij zo’n Ladies Time-Out boeken? Dat kan! Deze avond wordt aangeboden op 27 oktober van 18:30 tot 22:00 in Alphen aan de Rijn bij Kapson Modern Style. Voor slechts € 99 per ticket ben jij bij deze avond aanwezig!

Tickets kopen van via de ticketpagina van Alphens.nl. Meer info? Stuur dan een bericht aan info@ladiestimeout.nl.


Meer nieuws

Advertorial Kinderen gisteren 15:58

Belangrijke bouwsteen in de ontwikkeling van kinderen: reflexintegratie

Reflexintegratie is een nog relatief onbekend onderwerp in de hulpverlening, maar zeker niet onbelangrijk. Bij De Praktijk4Kids wordt behandeling aangeboden op het gebied van reflexintegratie. In deze blog word je meegenomen in wat reflexintegratie inhoudt, waarom het zo belangrijk is en hoe je ermee aan de slag kunt.

Coronavirus in Alphen gisteren 13:47

Lange rij en file bij test- en vaccinatielocatie Nieuwe Sloot

Testen, vaccineren en de boosterprik voor 60+'ers met vrije inloop. Het is een drukte van jewelste bij locatie Nieuwe Sloot. Al vanaf 08:00 uur 's ochtends staan mensen in de rij en in de file. De verwachting is dat dat de komende dagen niet anders zal zijn.