Advertorial Horeca

Volop genieten van de kerstdagen met de kerstbox van Eight at Home

Zet jij met kerst graag een heerlijke maaltijd op tafel, maar heb je geen zin of tijd om uren in de keuken te staan? Kies dan voor een kerstbox van Eight at Home! Hiermee hoef je nooit langer dan 10 minuten in de keuken te staan.

Onder de naam Eight at Home bezorgt Grand Café Eight ook tijdens de kerstdagen de lekkerste maaltijden bij jou thuis. Ideaal als je deze kerstdagen niet lang in de keuken wil staan. Met de kerstboxen van Eight at Home sta je maximaal 10 minuten in de keuken, waardoor je de rest van de tijd gezellig met jouw familie door kunt brengen.

Brunchbox – € 25,00

Als je uitgebreid wil brunchen, maar ’s ochtends niet eerst uren in de keuken wil staan om alles voor te bereiden, is de brunchbox van Eight at Home perfect voor jou. De brunchbox is gevuld met kerstbrood, roomboter, omelet met bosui, wrap met zalm, wrap met carpaccio, vleeswaren, jonge en oude kaas, filet americain, diverse soorten brood, bosvruchten jam en jus d’orange.

Driegangen menu – € 39,50

Wil je genieten van drie verschillende gangen? Kies dan voor het driegangen menu met daarin:

  • Zacht gegaarde ribeye, geserveerd op focaccia met bospaddenstoelen, Parmezaan, truffel olie en zwarte olijven;
  • Chateaubriand geserveerd met krieltjes, bijpassende groenten en rode wijn jus;
  • Plankje met diverse lekkernijen.

Viergangen menu – € 49,50

Voor degenen die liever uitgebreid tafelen met kerst, is het viergangen menu een uitstekende optie. Deze is gevuld met:

  • Steak tartaar op oosterse wijze met cashewnoten, Thaise dressing, soja, koriander en rode peper;
  • Risotto met pompoen, olijfolie, salie en geroosterde amandelen;
  • Chateaubriand geserveerd met krieltjes, bijpassende groenten en rode wijn jus;
  • Plankje met diverse lekkernijen.

Borrelplank – € 17,50

Een gezellige borrel is niet compleet zonder de lekkernijen die op de Eight plank worden geserveerd. Hierbij krijg je diverse soorten kazen, diverse gevulde wraps, humus, olijven, diverse hammetjes, worst, brood en kruidenboter.

All-in Pakket – € 85,00

Met het complete All-in Pakket van Eight at Home, kunnen jouw kerstdagen niet meer stuk. Je krijgt namelijk niet alleen een heerlijke brunchbox en een borrelplank, maar ook een driegangen menu met heerlijke verse gerechten. Uiteraard wordt hier ook een fles witte en een fles rode wijn bij geleverd. Om de avond in stijl af te sluiten zit er ook nog iets lekkers bij voor bij de koffie. Als dat geen geslaagde kerst wordt!

De gerechten kunnen eerste kerstdag bij Grand Café Eight worden opgehaald. De kerstboxen dien je van tevoren bij Grand Café Eight te reserveren. Mocht je nog overige wensen hebben, zoals oesters of een kaasplankje, bel dan naar 0172 495477.


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten gisteren 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.