Parkvilla

Volop kinderactiviteiten in de herfstvakantie bij Parkvilla

De herfstvakantie komt eraan en Parkvilla heeft een uitgebreid programma opgezet voor kinderen van alle leeftijden. Met films, theatervoorstellingen, ontbijtbuffet, workshops en een unieke combinatie van film en aansluitend een workshop.

Na het zien van de films Titina 6+ of Rosa, de kleine bloemenfee -voor alle leeftijden- kunnen kids op maandag, woensdag en vrijdag meedoen met een creatieve workshop. ‘Na de film worden de kinderen opgehaald door de docent, die ze direct meeneemt naar het schilderlokaal. Dus de kinderen zijn continue onder begeleiding. Ouders mogen natuurlijk wachten in onze foyer, maar het hoeft niet’, vertelt Cindy van der Hoorn van Parkvilla. Titina gaat over een ontdekkingsreis met het dappere hondje Titina. Rosa, de kleine bloemenfee is een animatiefilm over een klein bloemelfje die haar rozenstruik nooit durft te verlaten. Tot ze een avontuurlijke vlinder ontmoet.

Drie theatervoorstellingen

Er zijn drie theatervoorstellingen gepland. Op 15 oktober start het theater met Egalus voor 4+, een vrolijke voorstelling over een kleine egel met grootste daden, gebaseerd op het gelijknamige prenten van de Kinderboekenweek 2022. Vrijdag 20 oktober is er de familievoorstelling Wolf. Drie jaar lang heeft Cees van Kempen tussen de wolven in de bossen geleefd. Een multimediale theatervoorstelling over de avonturen die Cees beleefde in de wondere wereld van de wolf. Voor de allerkleinsten is er Wiegeling voor 6 – 18 maanden. In een geborgen omgeving gaan een zangeres, een klarinettist en een udspeler muzikale ontmoetingen aan met het piepjonge publiek. Frisse Oren creëert een zen-sfeer voor mini-mensjes.

"Op woensdagochtend kunnen kinderen geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet. We hopen veel kinderen te mogen verwelkomen, er is genoeg te doen", aldus Cindy van der Hoorn.

Meer info en tickets: www.parkvilla.nl/herfstvakantie 


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen. 

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.