De Thermen2
Advertorial Kinderen

Volop leuke activiteiten in de herfstvakantie bij zwembad De Hoorn

Tijdens de herfstvakantie van 18 oktober tot en met 24 oktober is er veel te doen bij zwembad De Hoorn. Kom lekker recreatief zwemmen, glijd van de nieuwe interactieve glijbaan of doe mee aan de extra vakantieactiviteiten, zoals suppen en snorkelen. Vooraf reserveren is vanaf de herfstvakantie niet meer nodig.

Dinsdag en donderdag: Suppen (mede mogelijk gemaakt door de Sunset Beachbar)
Van 12:00 tot 15:00 uur

Maandag, woensdag en vrijdag: Snorkelen
Van 12:00 tot 15:00 uur
In het water ligt een parcours waardoor snorkelen nog leuker wordt. Zwem door de hoepels en onder de matten door.

Maandag, woensdag en vrijdag: Spetterspeeltuin
Van 09:00 tot 12:00 uur
Het Doelgroepenbad wordt hierbij omgetoverd tot een speelparadijs voor kleintjes. In het water ligt al het denkbare speelgoed waar de kleintjes lekker mee kunnen spelen.

Vooraf reserveren is vanaf de herfstvakantie niet meer nodig!


Meer nieuws

Blog Politiek vandaag 19:59

MINERVA Sop, kool en geit

Het was echte politiek donderdagavond tegen middernacht. Het zwaard van Damocles, de kwestie Gnephoekpolder die al jaren boven de coalitie van Nieuw Elan, CDA en GroenLinks hangt, is dan net gevallen. GroenLinks kondigt na een schorsing aan op te stappen.

Evenementen vandaag 19:15

Topacts bij Zomerspektakel aan het Meer op 3 juni 2022

“Het is eindelijk zover”, vertelt bestuursvoorzitter van het Zomerspektakel aan het Meer Stanley de Looze enthousiast. “Op zaterdag 29 januari 2022 starten we met de kaartverkoop van de tickets voor vrijdag 3 juni 2022. Dan hebben we een dijk van een line-up staan. Die avond staat Cesar Zuiderwijk met DrumDemons op het podium als eerbetoon aan de Golden Earring. Daarna speelt Anouk gevolgd door Snelle, met zijn band ‘de lieve jongens’. Kensington sluit de avond af. Voor slechts € 45 garanderen wij een topavond.” 

Evenementen vandaag 16:00

20 van Alphen ook dit jaar afgelast: “Een zware beslissing”

Het had één groot feest moeten worden op zondag 13 maart 2022. Dan zou namelijk de 20 van Alphen plaatsvinden. Maar helaas, ook dit jaar heeft de organisatie moeten besluiten om het hardloopevenement te annuleren. Een flinke domper.