Stichting MAX
Advertorial Muziek/Concert

Volop Tributebands bij Poppodium MAX dit seizoen

Poppodium MAX in Alphen aan den Rijn start dit seizoen met een reeks verschillende tributebands in de programmering. Van Pink Floyd tot Supertramp, voor ieder wat wils.

Op 23 september trapt The Endless Floyd Sound het seizoen af met een avond vol Pink Floyd muziek. Ze worden opgevolgd door Toto op 7 oktober, waarna op 4 november Supertramp aan de beurt is. Op 9 december kunnen alle Rolling Stones fans zich verzamelen, want dan staat Exile op het podium van MAX met hun spetterende Rolling Stones tribute. “We merken dat er erg veel vraag is naar tributebands de laatste jaren”, laat een medewerker van MAX weten. “En daar spelen we natuurlijk maar al te graag op in!”

Poppodium

Voor liefhebbers van andere muzieksoorten is er uiteraard ook een plek in het Poppodium. Zo is er 13 oktober weer een editie van TjoTjo’s Dub District – Roots, Reggae en Dub. Bestormen gast DJ’s Carmen Lisa en Mae Marceau op 28 oktober het podium tijdens‘Techno aan den Rijn’ en gaat het dak er 11 november af tijdens de ‘Symphonic Metal Night’.

Tickets voor de tribute avonden, en veel meer, zijn te koop via www.max-alphen.nl


Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.

Politiek gisteren 18:13

Zorg over Lint Lagewaard en Landlustweg bij woningbouw in Gnephoek

De omwonenden van de groene Gnephoekpolder zijn zeer geïnteresseerd in de plannen voor woningbouw. Het Gnephoekberaad, Dorpsoverleg Koudekerk en Stichting Landschappelijk Lint Lagewaard en Landlustweg spraken in tijdens de commissievergadering van 28 september. Zij benadrukken allemaal de cultuurhistorische waarde van het Lint.

Politiek gisteren 17:03

Sociaal plan voor woonwagenbewoners Marokkostraat

De gemeenteraad zal in haar vergadering van 12 oktober instemmen met een sociaal plan voor de woonwagenbewoners in de Marokkostraat. Al in 2018 is besloten dat de wagens moeten verhuizen, omdat er te grote verzakkingen zijn. Nu is een sociaal plan gemaakt om de bewoners te ondersteunen bij hun verhuizing.