Gek van Fietsen
Advertorial Werken

Volop uitdagende vacatures bij Gek van Fietsen.nl

De fietsbranche is de laatste jaren aan een sterke opmars bezig. Ondanks de coronacrisis zet deze lijn zich voort en dat zorgt bij Gek van Fietsen voor een fors groeiend aantal klanten. Dat betekent dat er ook volop wordt gezocht naar nieuwe werknemers!

Gek van Fietsen heeft meerdere vacatures en is op zoek naar versterking in de Service & techniek afdeling. Het familiebedrijf in Alphen aan den Rijn heeft plek voor een ervaren monteur, een e-bike specialist, een leerling monteur en een werkplaats chef. Ben je op zoek naar afwisselend werk, met voldoende uitdaging en ben jij ook Gek van Fietsen? Dan zijn wij op zoek naar jou!?

Over Gek van Fietsen.nl

Gek van Fietsen is al jarenlang een toonaangevende dealer van topmerken in het Groene Hart. Met onder andere Giant, Koga, Qwic, Stromer en Cervélo groeit het aanbod topmerken en high-end producten.

"Wij staan bekend om de kwaliteit die wij leveren, zowel bij nieuwe fietsen als bij reparatie en onderhoud", vertelt Rik de Bruin. "We hebben een uitgebreide collectie fietsen, aangevuld met een groot assortiment kleding, schoenen en accessoires. Onze klanten zijn fietsers van alle leeftijden en categorieën, die op een prima service vertrouwen."

Bekijk alle vacatures op de website https://www.gekvanfietsen.nl/vacatures.html of op de vacaturepagina van Alphens.nl en stuur je cv en motivatie naar rikdebruin@gekvanfietsen.nl

gek van fietsen logo en adresgegevens.PNG


Meer nieuws

Musical vandaag 11:49

Alphense Naidjim Severina bemachtigt hoofdrol in Frozen musical

De getalenteerde Naidjim Severina heeft de hoofdrol bemachtigd in de langverwachte musicalproductie van Frozen. Met zijn 30 jaar jong heeft Severina reeds een indrukwekkende carrière opgebouwd, en zijn nieuwe rol als Kristoff belooft een frisse wending te geven aan het klassieke verhaal.

Muziek vandaag 10:35

Oud Alphenaar Reinier Zonneveld wint Edison voor Beste Dance Album

De oud-Alphense techno-dj Reinier Zonneveld heeft een Edison Award gewonnen voor Beste Dance Album. De bekendmaking vond plaats in het AFAS Theater in Leusden, waar Zonneveld de voorkeur kreeg boven de gerenommeerde viervoudig Edison-winnaar Tiësto.

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.