Kabalt's Drive-In
Advertorial Eten en drinken

Voor de zoete en hartige trek: de drive-in van Kabalt

Heb je zin in iets zoets of hartigs en vers gemaakt, zoals aardbeien overgoten met Belgische chocolade, wafels met aardbeien, of lekkere Duitse curryworsten? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan Kabalt’s Drive-In! Vanaf vrijdag zijn ze namelijk weer geopend.

Vanwege de coronacrisis is het concept ontstaan van Kabalt’s Drive-In. Melvin Kabalt, die ook met zijn oliebollenkraam aan de Euromarkt in Alphen aan den Rijn staat, is vorige jaar begonnen met de zoete drive-in. “Wat is er makkelijker dan met je auto door de drive-in te rijden en allerlei lekkers te bestellen wat thuis of onderweg gegeten kan worden?”, aldus Melvin Kabalt.

Kabalt’s Drive-in is meer dan alleen aardbeien. Het assortiment is nu ook uitgebreid. Van zoet tot hartig, je vindt er van alles! “Zo hebben we wafels omhuld met chocolade en topping naar keuze, wafels met warme aardbeien of kersen, en aardbei spiesen overgoten met Belgische chocolade in verschillende variaties.”

Melvin vervolgt: “Nieuw bij Kabalt’s Drive-in zijn de hartige snacks, zoals een curryworst of een Käserkrainer met spek, beide op een broodje met een lekkere saus of een LeKroket runderkroket met een vers broodje en mosterdsaus. Ons laatste toppertje zijn de poffertjes, vers voor jou gebakken met poedersuiker en warme Nutella-saus!”

Afhalen kan aan de J.A. Leeghwaterweg 1 in Alphen aan den Rijn. De drive-in is toegankelijk voor iedereen, of je nu met de auto, scooter, fiets, skeelers of te voet langskomt. Openingstijden: vrijdag, zaterdag, zon- en feestdagen van 12:00 tot 18:00 uur.

kabalts drive in banner.jpg


Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Mansio

Een mansio is een Romeinse herberg die reizigers onderdak biedt. Niet zomaar iedere reiziger trouwens. In principe is een mansio bestemd voor de postbestellers van de oudheid die hier hun paarden wisselen, gebruik maken van een verversing en overnachten.

Advertorial Sport vandaag 10:06

Tijd voor Vitaliteit – maak kennis met 50+ sporten in Alphen

Nu de maatregelen rondom corona weer iets versoepelen, gaat ook het programma ‘Tijd voor Vitaliteit’ weer deels van start. In dit sportprogramma maken 50-plussers uit Alphen tegen een laag tarief kennis met vijf verschillende sporten.

Te zien op televisie vandaag 08:38

Tekening van Alphense kunstenares gekozen bij Sterren op het Doek

In de aflevering van het televisieprogramma Sterren op het Doek was zaterdagavond de Alphense kunstenares Yvette Bavelaar te zien. Samen met twee andere kunstenaars portretteerde zij Frank Boeijen. De tekening van Yvette bleek in de smaak te vallen, want de zanger koos uiteindelijk haar werk.

Politie gisteren 21:25

Jongens beroven vrouw (72) op straat met boksbeugel

Zaterdagmiddag reed een vrouw (72) op haar scootmobiel richting het centrum van Alphen toen zij door twee jongens op een scooter werd beroofd. Hierbij gebruikten zij een boksbeugel.