Advertorial Economie

Voor dierenvoeding moet je bij Brokkensuper zijn

Brokkensuper bestaat al ruim drie jaar volgens hetzelfde concept: de schappen liggen vol met voeding van één merk. De voeding van het merk Trainer is extreem goed.

"Mensen blijven terugkomen. Regelmatig hoor ik van mensen dat ze getipt zijn om hier hun dierenvoeding te halen door hun buren, collega's of vrienden", vertelt eigenaar Albert Captein trots. Het is zijn ambitie om de brokkenkoning van Alphen en omstreken te worden.

Voor zowel honden-, katten- als konijnenvoeding kun je hier terecht. Voor ieder dier zijn er diverse soorten voeding, bijvoorbeeld voor een goede groei, hypoallergeen, vegetarisch of om op gezond gewicht te blijven.

Breng een bezoek aan de winkel aan de Euromarkt, parkeer voor de deur en bekijk het assortiment. Je kunt voor jouw hond of kat ook een proeverijtje mee naar huis nemen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 08:43

Persoon onder invloed springt meerdere keren van trap

In de nacht van zondag 17 op maandag 18 november reageerde de politie op een persoon die onder invloed van drugs compleet door het lint ging. Hierbij raakte de persoon en een agent gewond.

Evenementen gisteren 11:53

Begin december opnieuw Midwinter Fair in Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Advertorial Horeca 16 nov. 2019 15:31

Voel je thuis bij Snackbar de Van Nesstraat

Als je binnenkomt word je ontvangen met een glimlach. En sinds kort bieden ze ook tafelservice aan. Welkom bij Snackbar de Van Nesstraat.

Evenementen 16 nov. 2019 14:02

Sinterklaas gearriveerd in het Alphense centrum

Sinterklaas en zijn Pieten zijn zaterdagochtend weer aangekomen in Alphen aan den Rijn. De goedheiligman kwam rond 11:30 uur aan op het Rijnplein, waar duizenden ouders en kinderen zich hadden verzameld.