The Center of Beauty
Advertorial Overige

Voor een ‘festival look’ ga je op de Ibiza-markt langs bij The Center of Beauty

Wil jij een leuke 'festival look'? The Center of Beauty staat zaterdag 4 juni op de Ibizamarkt bij het Zomerspektakel aan het Meer om jouw make-up te doen.

Je kunt bij Lysanne in de stoel plaatsnemen voor een make-up 'touch-up'. Ze vertelt je alle ins en outs over minerale make-up. Als je daar enthousiast van geworden bent, volg dan vooral ook eens een make-up workshop van The Center of Beauty! Op de Ibiza-markt mogen de Ibiza Hairwraps natuurlijk ook niet ontbreken. Dit zijn kleurijke haarextensions met bijvoorbeeld een veertje. 

La Luna Musthaves

The Center of Beauty staat samen met La Luna Musthaves op de Ibiza-markt. Bij La Luna Musthaves shop je hippe kaarsen, kandelaren en de leukste cadeaus. Daarnaast hebben ze speciaal voor de Ibiza-markt een zomercollectie toegevoegd met tasjes en de nieuwste trend 'bagstrapes' (schouderbanden) voor aan je tas in verschillende kleuren en motieven.

The Center of Beauty staat zaterdag van 12:00 tot 20:00 uur op de Ibiza-markt. La Luna Musthaves is op zaterdag van 12:00 tot 20:00 uur aanwezig en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur.


Meer nieuws

Weer in Alphen gisteren 14:12

Komend weekend veel vallende sterren te zien

Je hebt er vast wel eens van gehoord, vallende sterren! Kleine lichtflitsjes die met hoge snelheid door de lucht, de ene feller en groter dan de ander. Deze vallende sterren worden veroorzaakt door stofdeeltjes uit de ruimte die met hoge snelheid de dampkring van onze Aarde binnendringen, en vervolgens opbranden. Met als gevolg, een lichtflits! 

Advertorial Overige gisteren 11:08

Bramsoosboot wegens succes herhaald

Genieten op het water met een overheerlijk frietje? Dat kan! Brugwachtertje aan den Rijn en Overbuurman Bram Ladage varen opnieuw met de BramSoosboot.