Josh Walet

Voor ieder wat wils bij Maggie Blue tijdens de Alphens Restaurantweek

De Alphens Restaurantweek vindt dit najaar plaats van 26 oktober tot en met 5 november. Ook deze editie halen de deelnemende restaurants alles uit de kast om je smaakpapillen te verwennen. Martin Kalkhoven vertelt wat gasten van Maggie Blue kunnen verwachten.

Maggie Blue is een restaurant, gelegen in het bruisende centrum van Alphen aan den Rijn. Maar wat maakt het restaurant zo speciaal? “Wat niet”, lacht eigenaar Martin Kalkhoven. “De keuken, de cocktails en het feit dat de gerechten nét wat anders zijn dan bij andere restaurants, maakt dat mensen terugkomen.” Daarnaast is Maggie Blue een gevarieerd restaurant en is er ook voor vegetariërs genoeg keuze.

En dat is precies waar deze restaurantweek om draait: het overgrote deel van de gerechten op de menukaarten bij de restaurants is vegetarisch. Ook Maggie Blue vindt duurzaamheid belangrijk. “We proberen hier bij alle restaurants zo goed mogelijk op te letten om ook ons steentje bij te dragen. Zo letten we goed op de hoeveelheden die we koken om voedselverspilling te beperken”, vertelt de restauranteigenaar.

Shared dining

Wat Alphenaren van Maggie Blue kunnen verwachten tijdens de Alphens Restaurantweek? “Dezelfde ambiance en gezelligheid die gasten van ons gewend zijn”, vertelt Martin. Daarnaast biedt het restaurant een gevarieerd shared dining menu voor een smakelijk goede prijs met gerechten zoals huisgemaakte pita en jackfruit curry. Dat klinkt goed, toch?

Reserveer direct >


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.