Voor ieder wat wils bij Maggie Blue tijdens de Alphens Restaurantweek
De Alphens Restaurantweek vindt dit najaar plaats van 26 oktober tot en met 5 november. Ook deze editie halen de deelnemende restaurants alles uit de kast om je smaakpapillen te verwennen. Martin Kalkhoven vertelt wat gasten van Maggie Blue kunnen verwachten.
Maggie Blue is een restaurant, gelegen in het bruisende centrum van Alphen aan den Rijn. Maar wat maakt het restaurant zo speciaal? “Wat niet”, lacht eigenaar Martin Kalkhoven. “De keuken, de cocktails en het feit dat de gerechten nét wat anders zijn dan bij andere restaurants, maakt dat mensen terugkomen.” Daarnaast is Maggie Blue een gevarieerd restaurant en is er ook voor vegetariërs genoeg keuze.
En dat is precies waar deze restaurantweek om draait: het overgrote deel van de gerechten op de menukaarten bij de restaurants is vegetarisch. Ook Maggie Blue vindt duurzaamheid belangrijk. “We proberen hier bij alle restaurants zo goed mogelijk op te letten om ook ons steentje bij te dragen. Zo letten we goed op de hoeveelheden die we koken om voedselverspilling te beperken”, vertelt de restauranteigenaar.
Shared dining
Wat Alphenaren van Maggie Blue kunnen verwachten tijdens de Alphens Restaurantweek? “Dezelfde ambiance en gezelligheid die gasten van ons gewend zijn”, vertelt Martin. Daarnaast biedt het restaurant een gevarieerd shared dining menu voor een smakelijk goede prijs met gerechten zoals huisgemaakte pita en jackfruit curry. Dat klinkt goed, toch?