Josh Walet
Advertorial Verkeer en vervoer

Voor onderhoud aan jouw auto ga je naar Vakgarage Middelwout!

GABO stopt ermee. Waar ga je dan naar toe voor het onderhoud aan je auto? Bij Vakgarage Middelwout ben je aan het juiste adres! Middelwout zorgt ervoor dat jouw auto vakkundig wordt onderhouden, gerepareerd of gekeurd.  

Bij Middelwout kun je terecht met alle merken en modellen, ongeacht de leeftijd van de auto. Wat je wellicht nog niet wist is dat er in Europa de plicht geldt voor alle autofabrikanten om ook de universele autobedrijven op de hoogte te stellen en te houden van de complete technische informatie voor onderhoud en reparatie. De automonteurs bij Middelwout zijn dus volledig op de hoogte betreffende de merk-specifieke eisen voor jouw auto. De fabrieksgarantie en coulanceregeling mogen niet vervallen als jouw auto wordt onderhouden bij Vakgarage Middelwout.

Ervaring
De garage is één van de grootste in Alphen aan den Rijn. Aan de basis van het bedrijf staan Raymond Wouters en Hans van Middelkoop, die Vakgarage Middelwout in september 2000 oprichtten. Samen zijn Wouters en Van Middelkoop goed voor 60 jaar ervaring in de autobranche. Met hun jarenlange ervaring zorgen zij en de vakkundige medewerkers ervoor dat uw auto altijd in topconditie de weg op kan. En ben je op zoek naar een betrouwbare occasion? Een gebruikte auto in uitstekende staat? Ook dan ben je bij Middelwout aan het juiste adres.

Onderhoud of een nieuwe auto, in beiden gevallen krijg je krijgt waar je voor komt! Service en communicatie staan hoog in het vaandel bij Vakgarage Middelwout. “Wij gaan altijd voor een persoonlijke benadering”, vertelt Richard Swarttouw. “Klanten moeten zich op hun gemak voelen bij ons, dus wij besteden hier graag tijd en aandacht aan. Door open en duidelijk te communiceren weten klanten altijd waar ze aan toe zijn! En auto rijden kost nu eenmaal geld - dat is een gegeven - maar samen met Vakgarage Middelwout valt het meestal toch wel mee.”

Vakgarage Middelwout heet je van harte welkom aan de Foreestlaan 17-19 in Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:02

Geen valse beloftes meer voor de Molukse gemeenschap

Op 10 oktober jl. vond op het Gemeentehuis Alphen aan den Rijn de commissiebehandeling met betrekking tot het sociaal en maatschappelijk domein plaats inzake het voorstel van het college aan de raad over de 2e fase van de herijking dorps- en buurthuizen.  

Gemeente vandaag 17:51

Nieuwe aanpak tegen Japanse Duizendknoop

Gemeente Alphen aan den Rijn start een proef met een nieuwe bestrijdingsmethode voor Japanse duizendknoop. Het gaat om een elektrische onkruidbestrijder die heel gericht onkruid aanpakt.

Politiek vandaag 17:23

Pilot met vast team voor groenbeheer per dorp of buurt

Gemeente Alphen aan den Rijn voert een pilot uit om met een vast team een buurt of dorp te onderhouden. Dezelfde groenmedewerkers werken een aantal dagen per week op dezelfde locatie. Daardoor kan een buurt de prioriteiten zelf bepalen.

Advertorial Horeca vandaag 16:54

Speciaalbieren voor het uitkiezen bij De Bierentuin

Alphen aan den Rijn is een bierentuin rijker. In de Hooftstraat is sinds kort De Bierentuin gevestigd, een plek waar de speciaalbieren vol in het zicht staan en eigenaar Willem Peter altijd in is voor een praatje.  

Horeca vandaag 16:15

Restaurantweek: Bowling Alphen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bowling Alphen in de schijnwerpers.