Josh Walet
Advertorial Verkeer en vervoer

Voor onderhoud aan jouw auto ga je naar Vakgarage Middelwout!

GABO stopt ermee. Waar ga je dan naar toe voor het onderhoud aan je auto? Bij Vakgarage Middelwout ben je aan het juiste adres! Middelwout zorgt ervoor dat jouw auto vakkundig wordt onderhouden, gerepareerd of gekeurd.  

Bij Middelwout kun je terecht met alle merken en modellen, ongeacht de leeftijd van de auto. Wat je wellicht nog niet wist is dat er in Europa de plicht geldt voor alle autofabrikanten om ook de universele autobedrijven op de hoogte te stellen en te houden van de complete technische informatie voor onderhoud en reparatie. De automonteurs bij Middelwout zijn dus volledig op de hoogte betreffende de merk-specifieke eisen voor jouw auto. De fabrieksgarantie en coulanceregeling mogen niet vervallen als jouw auto wordt onderhouden bij Vakgarage Middelwout.

Ervaring
De garage is één van de grootste in Alphen aan den Rijn. Aan de basis van het bedrijf staan Raymond Wouters en Hans van Middelkoop, die Vakgarage Middelwout in september 2000 oprichtten. Samen zijn Wouters en Van Middelkoop goed voor 60 jaar ervaring in de autobranche. Met hun jarenlange ervaring zorgen zij en de vakkundige medewerkers ervoor dat uw auto altijd in topconditie de weg op kan. En ben je op zoek naar een betrouwbare occasion? Een gebruikte auto in uitstekende staat? Ook dan ben je bij Middelwout aan het juiste adres.

Onderhoud of een nieuwe auto, in beiden gevallen krijg je krijgt waar je voor komt! Service en communicatie staan hoog in het vaandel bij Vakgarage Middelwout. “Wij gaan altijd voor een persoonlijke benadering”, vertelt Richard Swarttouw. “Klanten moeten zich op hun gemak voelen bij ons, dus wij besteden hier graag tijd en aandacht aan. Door open en duidelijk te communiceren weten klanten altijd waar ze aan toe zijn! En auto rijden kost nu eenmaal geld - dat is een gegeven - maar samen met Vakgarage Middelwout valt het meestal toch wel mee.”

Vakgarage Middelwout heet je van harte welkom aan de Foreestlaan 17-19 in Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 17:16

Staking bij de Technische Unie in Alphen

Op donderdagmiddag 23 januari heeft een groep werknemers van verschillende technische groothandels gestaakt bij de Technische Unie (TU) in Alphen. De werknemers kwamen bij elkaar om te staken voor hogere salarissen.

Advertorial Algemeen vandaag 17:11

Opknapdag op broedplaats De Werf

Dat ouderwetse keukentrapje van Brabantia. Het theekastje van overgrootmoeder. Of die staande lamp uit de jaren ’70. Vintage is trend maar dan moet het meubel er natuurlijk wel goed en netjes uitzien. Op De Werf krijgt tweedehands een nieuwe kans.

Evenementen vandaag 16:46

ScalaMUN 2020: de grootste editie ooit

Op 6 en 7 maart 2020 wordt ScalaMUN (Model United Nations) voor de zevende keer op rij georganiseerd door leerlingen en docenten van het Scala College aan de Sacharov-locatie. Deze editie van ScalaMUN heeft als thema ‘’Time to reconsider; Let’s take back our future’’. Dit jaar wordt de grootste ScalaMUN tot nu toe georganiseerd.

Calamiteiten vandaag 15:14

Voertuigdiefstallen kwamen vaker voor in 2019

In veel gemeenten in de regio hebben dieven in 2019 vaker een voertuig gestolen dan in 2018. In Alphen is het aantal voertuigdiefstallen met maar liefst 70% gestegen.

Gemeente vandaag 14:29

Droge voeten, schoon water en een prettige en veilige leefomgeving

Klimaatverandering, de overstap van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen, de woningbouwopgave in de Randstad. Allemaal geen eenvoudige opgaven. Om alles in goede banen te leiden, stellen overheden strategische samenwerkingsagenda’s op. Hoogheemraad Sjaak Langeslag van Rijnland en wethouder Leo Maat van Alphen aan den Rijn ondertekenden op donderdag 23 januari zo’n strategische samenwerkingsagenda.

Advertorial Musical vandaag 13:54

Theatervoorstelling ‘Haar naam was Sarah’ opnieuw te zien

Productiehuis Alphen aan den Rijn (PA) bracht het toneelstuk 'Haar naam was Sarah', gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Tatiana de Rosnay, vorig jaar voor het eerst op de planken. Na een reeks succesvolle voorstellingen volgt er dit jaar een reprise. Op zondag 16 februari is de voorstelling te zien in Parkvilla.