Josh Walet
Advertorial Economie

Voor persoonlijke kerstpakketten ga je naar Poll Promotion

Over 92 dagen is het alweer zover, dan is het kerst. Ben jij op zoek naar een bijzonder en persoonlijk kerstpakket voor jouw werknemers? Dan ben je bij Poll Promotion aan het goede adres! 

Al ruim 30 jaar is Poll Promotion gespecialiseerd in het samenstellen van persoonlijke en originele kerstpakketten. Traditioneel, duurzaam, gezond, feestelijk, luxe of origineel. Bij Poll Promotion kun je terecht voor allerlei soorten kerstpakketten, maar altijd met een persoonlijke twist.

Ruim assortiment

In de showroom aan de Europalaan kun je terecht voor persoonlijk advies over het samenstellen van kerstpakketten en relatiegeschenken. In de showroom is het mogelijk om inspiratie op te doen en om zelf een kerstpakket samen te stellen. Met een assortiment bestaande uit duizenden artikelen heeft Poll Promotion iedereen iets te bieden. “Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd artikel met een leuke kerstwens of je logo erop.” Volgens Sanne van de Poll, eigenaresse van Poll Promotion, maakt het niet uit of je een grote bestelling doet of juist naar huis gaat met drie kerstpakketten. “Het belangrijkste is dat je met een tevreden gevoel naar huis gaat.”

Aandacht voor de klant

Poll Promotion zet ook in op maatwerk. Persoonlijk advies staat dan ook hoog in het vaandel. “Wij luisteren naar jouw wensen en denken mee door creatieve en persoonlijke ideeën aan te dragen.” Door deze persoonlijke begeleiding verlaat je de showroom altijd met een passend en uniek product of pakket. Hierin onderscheidt Poll Promotion zich van de grote aanbieders. “In een persoonlijk gesprek gaan we samen op zoek naar de perfecte invulling van jouw kerstpakket”, vertelt Sanne. “Ongeacht het budget, wij bieden de mogelijkheid om een kerstpakket op maat samen te stellen.”

Meegaan met de trends

Heb je geen inspiratie? Dan is het ook mogelijk om je te laten inspireren door de kerstpakketten trends van dit jaar. De trends van 2020 hebben alles te maken met fit, vitaliteit en duurzaamheid. “Bij ons vind je een ruime keuze in deze thema’s. Steeds vaker zien we dat werkgevers er ook voor kiezen om één mooi, luxe item in het kerstpakket te doen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke gadget, zoals bijvoorbeeld een speaker of een draadloze oplader. Met bonbons, wijn of andere lekkernijen erbij heb je dan al een heel leuk kerstpakket!”

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan de showroom of maak direct een afspraak via 0172-614916 of pollpromotion.nl. Poll Promotion is gevestigd aan de Europalaan 20 in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Politiek vandaag 13:38

Opkoopbescherming is juridische uitdaging voor gemeente

De Alphense gemeenteraad heeft eerder besloten een tijdelijke regeling  opkoopbescherming voor woningen in te voeren. Naar nu blijkt zitten hier haken en ogen aan. Er is namelijk twijfel over het nut van een opkoopbescherming.

Politiek vandaag 12:31

Alpherium stapelt containers definitief vier hoog

Het Alpherium, de Alphense overslagterminal, zal definitief containers vier hoog plaatsen. Er loopt al geruime tijd een proef waarvan de resultaten voldoen. De gemeenteraad gaat akkoord, maar heeft wel een verzoek neergelegd voor een ruimere groenvoorziening rond het complex.

Gezondheid en welzijn vandaag 10:19

Hecht GGD Hollands Midden ‘on tour’: HPV-prikbus bij treinstation Alphen aan den Rijn

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Van 5 tot en met 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus afwisselend bij treinstations Alphen aan den Rijn en Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.