Josh Walet
Advertorial Economie

Voor persoonlijke kerstpakketten ga je naar Poll Promotion

Over 92 dagen is het alweer zover, dan is het kerst. Ben jij op zoek naar een bijzonder en persoonlijk kerstpakket voor jouw werknemers? Dan ben je bij Poll Promotion aan het goede adres! 

Al ruim 30 jaar is Poll Promotion gespecialiseerd in het samenstellen van persoonlijke en originele kerstpakketten. Traditioneel, duurzaam, gezond, feestelijk, luxe of origineel. Bij Poll Promotion kun je terecht voor allerlei soorten kerstpakketten, maar altijd met een persoonlijke twist.

Ruim assortiment

In de showroom aan de Europalaan kun je terecht voor persoonlijk advies over het samenstellen van kerstpakketten en relatiegeschenken. In de showroom is het mogelijk om inspiratie op te doen en om zelf een kerstpakket samen te stellen. Met een assortiment bestaande uit duizenden artikelen heeft Poll Promotion iedereen iets te bieden. “Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd artikel met een leuke kerstwens of je logo erop.” Volgens Sanne van de Poll, eigenaresse van Poll Promotion, maakt het niet uit of je een grote bestelling doet of juist naar huis gaat met drie kerstpakketten. “Het belangrijkste is dat je met een tevreden gevoel naar huis gaat.”

Aandacht voor de klant

Poll Promotion zet ook in op maatwerk. Persoonlijk advies staat dan ook hoog in het vaandel. “Wij luisteren naar jouw wensen en denken mee door creatieve en persoonlijke ideeën aan te dragen.” Door deze persoonlijke begeleiding verlaat je de showroom altijd met een passend en uniek product of pakket. Hierin onderscheidt Poll Promotion zich van de grote aanbieders. “In een persoonlijk gesprek gaan we samen op zoek naar de perfecte invulling van jouw kerstpakket”, vertelt Sanne. “Ongeacht het budget, wij bieden de mogelijkheid om een kerstpakket op maat samen te stellen.”

Meegaan met de trends

Heb je geen inspiratie? Dan is het ook mogelijk om je te laten inspireren door de kerstpakketten trends van dit jaar. De trends van 2020 hebben alles te maken met fit, vitaliteit en duurzaamheid. “Bij ons vind je een ruime keuze in deze thema’s. Steeds vaker zien we dat werkgevers er ook voor kiezen om één mooi, luxe item in het kerstpakket te doen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke gadget, zoals bijvoorbeeld een speaker of een draadloze oplader. Met bonbons, wijn of andere lekkernijen erbij heb je dan al een heel leuk kerstpakket!”

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan de showroom of maak direct een afspraak via 0172-614916 of pollpromotion.nl. Poll Promotion is gevestigd aan de Europalaan 20 in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Politie gisteren 18:55

Politie arresteert Alphenaren voor witwassen en drugshandel

Op dinsdagochtend 27 oktober heeft de politie drie Alphenaren aangehouden. Twee Alphenaren (34 en 35) zijn aangehouden als hoofdverdachten op verdenking van witwassen en handel en productie in softdrugs. De andere Alphenaar (22) is aangehouden als medeverdachte. 

Onderwijs gisteren 18:24

Lyceumleerlingen komen voor het eerst in het nieuwe schoolgebouw

Een feestelijke dag voor leerlingen van het Groene Hart Lyceum in Alphen. Zij mochten op dinsdag 27 oktober namelijk voor het eerst kennis maken met hun nieuwe school. Alle leerjaren volgden apart van elkaar een programma op school om het gebouw te leren kennen. Woensdag is de eerste echte lesdag in het nieuwe schoolgebouw.

Advertorial Horeca gisteren 17:49

Bedrijfskerstdiner wordt spectaculaire Drive Thru

Alfreds heeft iets unieks bedacht. Normaal gesproken hebben zij in de decembertijd veel bedrijven die bij hen de kerstdiners en kerstborrels boeken. Dit jaar wordt dat toch even anders, dus daar moest een nieuw en uniek idee voor komen: de Alfreds Drive Thru!

Politie gisteren 17:22

Jongens fietsen over straat met ‘coronabanner’

Het was een merkwaardig gezicht toen politieagenten zaterdagnacht drie jongens in de Planetenbuurt zagen fietsen. Zij hadden namelijk een banner met daarop de coronaregels bij zich.