Josh Walet
Advertorial Economie

Voor persoonlijke kerstpakketten ga je naar Poll Promotion

Over 92 dagen is het alweer zover, dan is het kerst. Ben jij op zoek naar een bijzonder en persoonlijk kerstpakket voor jouw werknemers? Dan ben je bij Poll Promotion aan het goede adres! 

Al ruim 30 jaar is Poll Promotion gespecialiseerd in het samenstellen van persoonlijke en originele kerstpakketten. Traditioneel, duurzaam, gezond, feestelijk, luxe of origineel. Bij Poll Promotion kun je terecht voor allerlei soorten kerstpakketten, maar altijd met een persoonlijke twist.

Ruim assortiment

In de showroom aan de Europalaan kun je terecht voor persoonlijk advies over het samenstellen van kerstpakketten en relatiegeschenken. In de showroom is het mogelijk om inspiratie op te doen en om zelf een kerstpakket samen te stellen. Met een assortiment bestaande uit duizenden artikelen heeft Poll Promotion iedereen iets te bieden. “Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd artikel met een leuke kerstwens of je logo erop.” Volgens Sanne van de Poll, eigenaresse van Poll Promotion, maakt het niet uit of je een grote bestelling doet of juist naar huis gaat met drie kerstpakketten. “Het belangrijkste is dat je met een tevreden gevoel naar huis gaat.”

Aandacht voor de klant

Poll Promotion zet ook in op maatwerk. Persoonlijk advies staat dan ook hoog in het vaandel. “Wij luisteren naar jouw wensen en denken mee door creatieve en persoonlijke ideeën aan te dragen.” Door deze persoonlijke begeleiding verlaat je de showroom altijd met een passend en uniek product of pakket. Hierin onderscheidt Poll Promotion zich van de grote aanbieders. “In een persoonlijk gesprek gaan we samen op zoek naar de perfecte invulling van jouw kerstpakket”, vertelt Sanne. “Ongeacht het budget, wij bieden de mogelijkheid om een kerstpakket op maat samen te stellen.”

Meegaan met de trends

Heb je geen inspiratie? Dan is het ook mogelijk om je te laten inspireren door de kerstpakketten trends van dit jaar. De trends van 2020 hebben alles te maken met fit, vitaliteit en duurzaamheid. “Bij ons vind je een ruime keuze in deze thema’s. Steeds vaker zien we dat werkgevers er ook voor kiezen om één mooi, luxe item in het kerstpakket te doen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke gadget, zoals bijvoorbeeld een speaker of een draadloze oplader. Met bonbons, wijn of andere lekkernijen erbij heb je dan al een heel leuk kerstpakket!”

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Breng dan een bezoek aan de showroom of maak direct een afspraak via 0172-614916 of pollpromotion.nl. Poll Promotion is gevestigd aan de Europalaan 20 in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Politiek plein gisteren 20:34

Minister Van Gennip en CDA-lijsttrekker Berendsen spreken op avond in Hazerswoude-Dorp

Met de verkiezingen voor het Europees Parlement voor de deur (op 6 juni aanstaande) organiseren de gezamenlijke CDA-afdelingen in het Groene Hart een verkiezingsavond op dinsdag 21 mei met lijsttrekker Tom Berendsen en een aantal kandidaten. Ook minister van Sociale zaken en werkgelegenheid Karien van Gennip zal tijdens de avond spreken, evenals de nieuwe regionale voorzitter van LTO, Kees Captein.

Advertorial Overige gisteren 14:16

De kracht van frequentie bij het SamenhuiS

Kanker kan je leven flink op z’n kop zetten. Het is onzeker wat je te wachten staat, hoe je toekomst eruit ziet. Door de hele rollercoaster kan je jezelf en het vertrouwen in je lichaam behoorlijk kwijt raken. Alles staat op ‘overleven’. Wat helpt jou om je beter te voelen?

Advertorial Evenement gisteren 09:54

Bestel snel je pre-order ticket voor Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni wordt het tijd voor een heerlijk Hollands feestje met topartiesten! Kom gezellig langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets vliegen de deur uit! Voor de vroege vogels is er een echte Hollandse deal voor slechts €14,95! Sla snel je kaartjes in, want hierna zijn alleen nog de early bird tickets beschikbaar voor €22,50.

Advertorial Winactie Actie 19 mei 2024 16:24

Win een zes weken afvalprogramma ter waarde van €330

Sport-zorg geeft aan twee gelukkige mensen de kans om een zes weken durend afvalprogramma te volgen ter waarde van €330! Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken.

Romeinen 19 mei 2024 13:15

De Romeinse limesweg ligt nog altijd onder de grond

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft veel Romeinse voorwerpen opgegraven. Er is echter geen enkele ruïne te zien. Maar, er is wel een Romeinse weg die onder de grond nog altijd gewoon bestaat. Het is deze limesweg die langs de Oude Rijn regelmatig tevoorschijn komt als er aan een modern bouwproject wordt begonnen.