Advertorial Wonen en bouwen

“Vooral de betrokkenheid van Filip is fijn”

Bij Marquardt Keukens kun je terecht voor diverse soorten keukens, afgestemd op jouw wensen en eisen. Ondernemer Filip denkt met je mee en zorgt ervoor dat jij jouw droomkeuken krijgt. Een paar maanden geleden kocht Helma een keuken bij Marquardt Keukens, waarover ze enthousiast vertelt.

Direct enthousiast
Helma kwam bij toeval terecht bij Marquardt Keukens. “Op een zondagmiddag liepen we over de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude. We hadden een nieuw appartement gekocht en waren hiervoor nog op zoek naar een keuken”, vertelt Helma. “Eerst waren we bij andere keukenzaken binnengelopen, maar daar kwamen we eigenlijk gedesillusioneerd vandaan. We zijn toen bij Marquardt Keukens binnengelopen en dat voelde direct goed.”

“Filip maakte voor ons schetsen en tekeningen, waarbij hij goed luisterde naar onze wensen. Het concept dat hieruit kwam was vrijwel direct naar tevredenheid. We hebben er nog wel een paar dagen over nagedacht, maar we waren zo blij met de tekeningen dat we de beslissing voor onszelf eigenlijk al hadden gemaakt”, lacht Helma.

Een dagje Tilburg
In het nieuwe appartement staat nu een witte, moderne keuken in een T-opstelling, met een marmeren blad. “We waren direct verkocht door het marmeren blad. Dat vonden we echt prachtig”, vertelt Helma. “Bijzonder was dat we bij de leverancier in Tilburg langs mochten komen om het marmeren blad te zien dat in onze keuken zou komen. Dit had Filip ons aangeraden omdat de teint van marmer per blad nogal kan verschillen. Daar kregen we ook een uitleg over hoe we het blad moeten behandelen. Toen we het blad zagen werden we nog enthousiaster over onze keuken!”

Betrokken en ontzorgen
“Marquardt Keukens is zeker een aanrader. Alles verliep heel voorspoedig. Een groot pluspunt is dat Filip erg begaan is met zijn klanten. Hij ontzorgt je en dat is echt een kwaliteit. Wij hadden bijvoorbeeld wat problemen met de levering van de keuken, omdat die tegelijk zou worden geplaatst met het leggen van de vloer, en Filip heeft ervoor gezorgd dat dit werd opgelost. Filip is ook bij ons komen kijken toen de keuken af was en heeft zelf de laatste dingen gedaan. Voor ons was het ook een fijn idee dat de prijs direct helder was, en dat er geen verborgen kosten achter schuilgaan.”

Ben je benieuwd naar de keukens van Marquardt Keukens? Neem dan een kijkje in de showroom aan de Rijneke Boulevard of volg Marquardt Keukens Zoeterwoude via Facebook en Instagram.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca gisteren 17:24

Domper voor De Zeeger: restaurant moet minimaal drie weken sluiten

Dat horecagelegenheden vanaf vandaag om 22:00 uur de deuren moeten sluiten was een teleurstelling voor de branche, maar Restaurant de Zeeger krijgt te maken met een nog grotere domper. Omdat zij op een commercieel sportcomplex gevestigd zijn, moeten zij de deuren vanaf 18:00 uur voor minimaal drie weken sluiten.

Politiek gisteren 16:36

Project aquathermie Planetenbuurt krijgt EU-subsidie

De pilot om een deel van de Planetenbuurt met water te verwarmen, is succesvol. Inmiddels is via de provincie Zuid-Holland een EU-subsidieaanvraag gedaan en deze is gehonoreerd. Tien gemeenten nemen deel aan het project.

Politiek gisteren 15:17

Alphense horecaterrassen mogen hele winter open

In het kader van de coronamaatregelen, waardoor onder meer de horecaondernemers zwaar zijn getroffen, is het gebruik van terrassen in de zomer versoepeld. Burgemeester Liesbeth Spies meldt dat de terrasvergunningen de hele winter zullen gelden.