Advertorial Wonen en bouwen

“Vooral de betrokkenheid van Filip is fijn”

Bij Marquardt Keukens kun je terecht voor diverse soorten keukens, afgestemd op jouw wensen en eisen. Ondernemer Filip denkt met je mee en zorgt ervoor dat jij jouw droomkeuken krijgt. Een paar maanden geleden kocht Helma een keuken bij Marquardt Keukens, waarover ze enthousiast vertelt.

Direct enthousiast
Helma kwam bij toeval terecht bij Marquardt Keukens. “Op een zondagmiddag liepen we over de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude. We hadden een nieuw appartement gekocht en waren hiervoor nog op zoek naar een keuken”, vertelt Helma. “Eerst waren we bij andere keukenzaken binnengelopen, maar daar kwamen we eigenlijk gedesillusioneerd vandaan. We zijn toen bij Marquardt Keukens binnengelopen en dat voelde direct goed.”

“Filip maakte voor ons schetsen en tekeningen, waarbij hij goed luisterde naar onze wensen. Het concept dat hieruit kwam was vrijwel direct naar tevredenheid. We hebben er nog wel een paar dagen over nagedacht, maar we waren zo blij met de tekeningen dat we de beslissing voor onszelf eigenlijk al hadden gemaakt”, lacht Helma.

Een dagje Tilburg
In het nieuwe appartement staat nu een witte, moderne keuken in een T-opstelling, met een marmeren blad. “We waren direct verkocht door het marmeren blad. Dat vonden we echt prachtig”, vertelt Helma. “Bijzonder was dat we bij de leverancier in Tilburg langs mochten komen om het marmeren blad te zien dat in onze keuken zou komen. Dit had Filip ons aangeraden omdat de teint van marmer per blad nogal kan verschillen. Daar kregen we ook een uitleg over hoe we het blad moeten behandelen. Toen we het blad zagen werden we nog enthousiaster over onze keuken!”

Betrokken en ontzorgen
“Marquardt Keukens is zeker een aanrader. Alles verliep heel voorspoedig. Een groot pluspunt is dat Filip erg begaan is met zijn klanten. Hij ontzorgt je en dat is echt een kwaliteit. Wij hadden bijvoorbeeld wat problemen met de levering van de keuken, omdat die tegelijk zou worden geplaatst met het leggen van de vloer, en Filip heeft ervoor gezorgd dat dit werd opgelost. Filip is ook bij ons komen kijken toen de keuken af was en heeft zelf de laatste dingen gedaan. Voor ons was het ook een fijn idee dat de prijs direct helder was, en dat er geen verborgen kosten achter schuilgaan.”

Ben je benieuwd naar de keukens van Marquardt Keukens? Neem dan een kijkje in de showroom aan de Rijneke Boulevard of volg Marquardt Keukens Zoeterwoude via Facebook en Instagram.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige gisteren 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn gisteren 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen gisteren 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie gisteren 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.