Voordelig naar de film tijdens de Restaurantweek

Goed nieuws voor iedereen die tijdens de Restaurantweek lekker een hapje buiten de deur gaat eten. Je kunt je etentje tijdens de Restaurantweek afsluiten met een film in Castellum!  

Bezoekers van de Alphens Restaurantweek krijgen voor deze actie een speciale kortingscode. Hiermee betalen bezoekers in plaats van € 10 maar € 8,50 voor een bioscoopkaartje! Om het extra feestelijk te maken schenkt Castellum Prosecco. De eerste 200 bezoekers krijgen bij binnenkomst een heerlijk glaasje bubbels.

Hoe werkt het?
In de periode van de Alphens Restaurantweek is het mogelijk om online kaarten te bestellen voor een avondfilm naar keuze. Heb je zin om lekker uit te buiken onder het genot van een film? Dan is dit ideaal!

Eerst reserveer je een tafeltje bij een van de deelnemende restaurants. In de bevestigingsmail van de reservering staat een unieke kortingscode. Hiermee kun je zelf een kaartje voor een avondfilm naar keuze reserveren op de website van Castellum. De kortingscode is alleen geldig in de periode van de Alphens Restaurantweek, van 31 oktober tot en met 10 november 2019.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige gisteren 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport gisteren 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.

Algemeen gisteren 16:11

Lachgas wordt een softdrug

Het kabinet plaatst het verdovende middel lachgas onder de Opiumwet, waardoor het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer en de productie van lachgas wordt verboden. De gemeente Alphen aan den Rijn kondigde eerder al aan dit te wijzigen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Economie gisteren 15:06

Bekendmaking genomineerden VOAWARDS 2020

Donderdag 19 december worden de genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020 tijdens de VOA-netwerkborrel. Dit jaar is de verkiezing in een nieuw jasje gestoken, waarbij ondernemingen worden onderverdeeld in 5 categorieën.

Rechtszaak gisteren 14:23

Strafzaak geseponeerd door omgekomen verdachte

De rechtszaak tegen een Alphenaar is geseponeerd door het Openbaar Ministerie (OM). De reden? De verdachte is onlangs om het leven gekomen bij een ongeluk.

Politiek gisteren 13:29

Verbouwing Theater Castellum definitief in zomer 2020

De geplande verbouwing van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn gaat door. De entree wordt ruimer en logischer ingedeeld, de horecafuncties worden vernieuwd en verbeterd, achterstallig onderhoud wordt verholpen. Kortom: het theater kan er weer een paar jaar tegenaan.