Voordelig naar de film tijdens de Restaurantweek

Goed nieuws voor iedereen die tijdens de Restaurantweek lekker een hapje buiten de deur gaat eten. Je kunt je etentje tijdens de Restaurantweek afsluiten met een film in Castellum!  

Bezoekers van de Alphens Restaurantweek krijgen voor deze actie een speciale kortingscode. Hiermee betalen bezoekers in plaats van € 10 maar € 8,50 voor een bioscoopkaartje! Om het extra feestelijk te maken schenkt Castellum Prosecco. De eerste 200 bezoekers krijgen bij binnenkomst een heerlijk glaasje bubbels.

Hoe werkt het?
In de periode van de Alphens Restaurantweek is het mogelijk om online kaarten te bestellen voor een avondfilm naar keuze. Heb je zin om lekker uit te buiken onder het genot van een film? Dan is dit ideaal!

Eerst reserveer je een tafeltje bij een van de deelnemende restaurants. In de bevestigingsmail van de reservering staat een unieke kortingscode. Hiermee kun je zelf een kaartje voor een avondfilm naar keuze reserveren op de website van Castellum. De kortingscode is alleen geldig in de periode van de Alphens Restaurantweek, van 31 oktober tot en met 10 november 2019.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 19:50

Nieuw: Maggie goes Bananas!

Maggie Blue vond dat het tijd was voor wat nieuws in Alphen, en heeft iets ondeugends gedaan… Namelijk het hele concept omgegooid! Wacht, wat?

Alphens Restaurantweek gisteren 18:38

Alphens Restaurantweek: Een beregoed menu van De Beren

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangenmenu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant De Beren.

Overige gisteren 16:46

Nieuw in de Raadhuisstraat: Fab Hair

Waar je de kapsalon voorheen kon vinden boven Gaaf in de Julianastraat, verwelkomen eigenaressen van Fab Hair, Michelle en Pascale, je vanaf 1 september graag in de Raadhuisstraat!

Advertorial Overige gisteren 15:01

Feestje? Sebastiaan ijs komt bij je scheppen!

Veel mensen kennen als de weg naar Sebastiaan ijs. Maar… ze kennen daar ook de weg naar jou! Deze zomer heeft ijssalon Sebastiaan namelijk een zomerse actie met de ijs Tuk Tuk: de Schep & Go-actie!

De Heerlijkheid van Alfen gisteren 13:42

Feestelijke presentatie ‘De Heerlijkheid van Alfen’

Op zondag 6 september van 13.00 tot 16.00 uur worden de beleefroutes van ‘De Heerlijkheid van Alfen’ gepresenteerd tijdens een historisch feestje in Cultuurcentrum Parkvilla en Park Rijnstroom. 

Verkeer en vervoer gisteren 12:57

Verbreden fietspad Prins Bernhardlaan Alphen aan den Rijn

Het fietspad langs de Prins Bernhardlaan, tussen de Albert Schweitzerbrug en de Prinses Irenelaan in Alphen aan den Rijn wordt verbreed. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit het actieplan “Fiets” om tweerichtingsfietspaden langs de hoofdwegen aan te leggen en/of te verbeteren.