S2X
Advertorial Sport

Voordelig skiën en snowboarden met de december actie van S2X

De hele maand december profiteer je bij Ski & Snowboard Xperience in Alphen aan den Rijn, gevestigd in het oude pand van Wiebel Biebel, van een feestelijke aanbieding. Je kunt tegen een extra scherp tarief lessen boeken, geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Met persoonsgerichte ski- en snowboardlessen voor zowel beginnende als (ver)gevorderde kinderen en volwassenen, heeft Ski & Snowboard Xperience een veelzijdig lesprogramma dat aangepast wordt aan het niveau van de deelnemer. Daarnaast spelen ook sfeer en ontspanning een belangrijke rol. Dat heeft er allemaal voor gezorgd dat Ski & Snowboard Xperience in 2020 door Snowplaza is verkozen tot beste rollerbaan van Nederland!

De voordelen van indoor skiën bij Ski & Snowboard Xperience op een rijtje:

  • Meer vertrouwen in de sneeuw;
  • Fitter de piste op, geen spierpijn meer;
  • Zeer persoonsgerichte manier van trainen;
  • Geschikt voor jong en oud;
  • Als beste getest door de consumentenbond.

December- en kerstactie

Geniet van de voorpret, ga optimaal voorbereid op wintersport of beleef een leuke activiteit in winterse sferen! Speciaal voor december en de kerstvakantie biedt Ski & Snowboard Xperience een uniek lessenpakket aan. Boek nu lessen en plan deze in tussen nu en 4 januari 2021 en profiteer van extra scherpe tarieven! Volg nu 5 lessen voor € 105 of 12 lessen voor € 240.

Het boeken van lessen kan eenvoudig via de e-mail (info@s2x.nl), per telefoon (0172-218333) of bij de balie. Natuurlijk vinden de lessen plaats volgens de laatste corona regelgeving en is de luchtzuivering op de locatie optimaal.


Meer nieuws

Overige vandaag 13:06

Megajacht Vanish vaart door de Rijn

Zaterdagochtend was het weer raak. Door de Rijn voer weer een megajacht, wat zoals gewoonlijk weer veel bekijks trok. 

Advertorial Overige vandaag 10:39

Gebarencursus in AquaRijn gaat weer van start

Vanaf woensdag 10 februari start een nieuwe gebarentaalcursus voor beginners (NGT). De cursus duurt twaalf weken en vindt plaats in Buurthuis AquaRijn van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Overige vandaag 09:02

Sponsorpaal compenseert inzamelingsacties Alphense Voedselbank

Door alle maatregelen rondom corona heeft Voedselbank Alphen aan den Rijn en omstreken al tien maanden geen inzamelingsacties kunnen houden in supermarkten. Daarom plaatste de Voedselbank deze week een zogeheten sponsorpaal bij Albert Heijn Konincks in Koudekerk. Andere supermarkten in Alphen volgen binnenkort. 

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Avondklok

Ach ja, die avondklok. Voor een heleboel mensen maakt dat helemaal niks uit. Die kwamen toch al niet buiten na 9 uur ’s avonds. Soms uit gewoonte en soms omdat er toch niets te beleven viel op straat en in de horeca.