Advertorial Economie

Voorlichtingsbijeenkomst ‘Bankzaken met hulp van anderen’

Op maandag 9 en donderdag 19 maart organiseert Rabobank Groene Hart Noord in samenwerking met notaris Kroes & Partners voorlichtingsbijeenkomsten met als onderwerp ‘Bankzaken met hulp van anderen’. 

Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over welke zaken geregeld moeten worden, willen (toekomstige) mantelzorgers de financiële zaken van hun dierbaren goed kunnen behartigen. ‘’Veel mensen denken dit soort zaken al goed geregeld te hebben met een bancaire volmacht’’, vertelt Yvonne Rozenbrand, adviseur Dagelijkse Bankzaken. ‘’Een bancaire volmacht is alleen geldig zolang uw dierbare zelf handelsbekwaam is.’’

"Dit is een onderwerp waar men vaak niet graag over praat of uitgesteld wordt", licht Yvonne toe. "Op het moment dat een dierbare van de een op andere dag niet meer handelsbekwaam is, krijg je vaak met zoveel andere emotionele zaken te maken. Dan is het fijn als bancair de zaken goed geregeld zijn." Om mensen goed te informeren en ook met hen mee te denken organiseert de bank twee voorlichtingsbijeenkomsten voor iedereen die meer wil weten en de zaken met en voor hun dierbaren goed wil regelen. De bijeenkomsten vinden plaats op maandagavond 9 maart op de vestiging van de Rabobank in Roelofarendsveen en donderdagavond 19 maart op de vestiging in Alphen aan den Rijn.

Kijk voor meer informatie, tijden en aanmelden op https://rabo.nl/groenehartnoord/voorlichtingsbijeenkomsten.


Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 17:43

Filmdiner No Reservations met Catherine Zeta-Jones

De titel van het nieuwe filmdiner op 5, 6 en 7 maart wekt wat verwarring: dit filmdiner is zeker te reserveren. Het concept van thuis een film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film is deze keer met steractrice Catherina Zeta-Jones in de film No Reservations.

Coronavirus in Alphen gisteren 17:00

Het vaccineren in Alphen is nu echt begonnen: “Laat die vaccins maar komen!”

Rond 08:00 uur werd de eerste prik gezet in de tot vaccinatielocatie omgebouwde tennishal van Nieuwe Sloot. Dagelijks zullen daar zo’n driehonderd 80+’ers worden gevaccineerd, maar de daadwerkelijke capaciteit ligt hoger. “In een maand tijd zouden we heel Alphen kunnen vaccineren”, zegt burgemeester Liesbeth Spies.

Calamiteiten gisteren 15:29

Motorrijder komt ten val op Leidse Schouw

Maandagmiddag 1 maart is er een motorrijder ten val gekomen op de Leidse Schouw. Bij het eenzijdige ongeval kwamen meerdere hulpdiensten ter plaatse. 

Van 0 naar 20 gisteren 14:54

Van 0 naar 20: Mitchell en Stefan zijn er bijna

Het moment komt dichter en dichterbij dat Mitchell en Stefan toch echt die 20 kilometer moeten gaan rennen. Allebei zijn ze op de goede weg. Ze zijn er bijna. Tijd voor wat laatste tips!

Alphense Zendmast gisteren 14:06

Alphense zendmast maandagavond rood en groen verlicht

Het verzoek kwam vanuit Kees Kraamer om de Alphense zendmast maandagavond rood en groen te verlichten. Dit doet hij voor zijn hardloopgroepje, met in het bijzonder voor Peter Zuidam. En dat levert ongetwijfeld een leuk moment op, want Kees en Peter zijn beide kleurenblind.