Advertorial Economie

Voorlichtingsbijeenkomst ‘Bankzaken met hulp van anderen’

Op maandag 9 en donderdag 19 maart organiseert Rabobank Groene Hart Noord in samenwerking met notaris Kroes & Partners voorlichtingsbijeenkomsten met als onderwerp ‘Bankzaken met hulp van anderen’. 

Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over welke zaken geregeld moeten worden, willen (toekomstige) mantelzorgers de financiële zaken van hun dierbaren goed kunnen behartigen. ‘’Veel mensen denken dit soort zaken al goed geregeld te hebben met een bancaire volmacht’’, vertelt Yvonne Rozenbrand, adviseur Dagelijkse Bankzaken. ‘’Een bancaire volmacht is alleen geldig zolang uw dierbare zelf handelsbekwaam is.’’

"Dit is een onderwerp waar men vaak niet graag over praat of uitgesteld wordt", licht Yvonne toe. "Op het moment dat een dierbare van de een op andere dag niet meer handelsbekwaam is, krijg je vaak met zoveel andere emotionele zaken te maken. Dan is het fijn als bancair de zaken goed geregeld zijn." Om mensen goed te informeren en ook met hen mee te denken organiseert de bank twee voorlichtingsbijeenkomsten voor iedereen die meer wil weten en de zaken met en voor hun dierbaren goed wil regelen. De bijeenkomsten vinden plaats op maandagavond 9 maart op de vestiging van de Rabobank in Roelofarendsveen en donderdagavond 19 maart op de vestiging in Alphen aan den Rijn.

Kijk voor meer informatie, tijden en aanmelden op https://rabo.nl/groenehartnoord/voorlichtingsbijeenkomsten.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.