Archieffoto

Voorvechter Alphense horeca overleden op 67-jarige leeftijd

In de nacht van zondag 19 op maandag 20 november is Alphense oud-horecabaas René van Rutten overleden. Hij werd 67 jaar oud.

René heeft de afgelopen drie decennia verschillende horecazaken gehad, en was volgens velen één van de grootste voorvechters van de Alphense horeca. Hij was onder andere eigenaar van Alle Hens. “Dit is onder Alphenaren een groot begrip en daar is René onlosmakelijk aan verbonden”, vertelt één van zijn goede vrienden.

De gezondheid van René ging al langere tijd achteruit. Hij woonde al drie jaar in een verzorgingstehuis. “Hij heeft zijn leven geleefd en dat zorgde helaas voor slijtage”, aldus één van zijn vrienden. “Het was echt op.”

Rene van Rutten overleed afgelopen nacht op 67-jarige leeftijd.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen. 

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.