De Thermen2
Advertorial Sport

Voorverkoop zomervakantieabonnementen zwembad De Hoorn gestart

De voorverkoop van de zomerabonnementen bij De Thermen2 is gestart. Met de zomervakantieabonnementen kun je 8 weken (van 9 juli tot en met 28 augustus) dagelijks genieten van de binnen én buitenbaden van zwembad De Hoorn.

Wat nog leuker is: Het zomervakantieaboonement is tot 1 juni voordeliger in aanschaf én de eerste 250 kopers vóór 1 juni maken kans op geweldige Alphense prijzen!

Wat kan je winnen?

Als je je abbonement voor 1 juni aanschaft maak je kans op:

  • 2 kaarten voor het Zomerspektakel aan het Meer
  • 4 kaarten voor Avifauna
  • Cadeaubon van Kiek
  • 10 kaarten voor Ballorig ALphen

Wat kost een zomerabbonement?

De zomerabonnementen kosten in de voorverkoop slechts €54,00 per volwassene en €22,50 per kind. Na 1 juni is dit €60 per volwassene en €25 per kind. De abonnementen bieden de mogelijkheid om bij mooi weer gebruik te maken van de buitenbaden en de zonneweide, maar er kan ook uren waterpret worden beleefd binnen.

De zomerabonnementen kunnen via de website van exploitant De Thermen2 worden aangevraagd: 


Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:50

Laatste 500 tickets voor de Zomerspektakel Vrijdag nu in de verkoop

Sta jij straks op het Zomerspektakel aan het Meer om zoals vanouds lekker te zingen en te dansen op muziek van Anouk, Snelle en Kensington? Scoor dan nog snel je tickets, want met tweeënhalve week op de teller zijn er nog maar 500 kaarten beschikbaar.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 15:01

Nieuw initiatief in de regio: “De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden”

Gelijke kansen voor alle kinderen. Het is een mooi uitgangspunt, maar de praktijk is weerbarstig. Afgelopen jaren nam de kansenongelijkheid in de regio Leiden-Haaglanden verder toe. Door de coronacrisis raakten kinderen in een achterstandssituatie verder achterop. De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden wil daar verandering in brengen. Door financiële ondersteuning van concrete projecten zoals extra taallessen of de coaching van ouders.

Politiek vandaag 14:16

Aanleg fietsbrug over Aarkanaal start na de zomer

Na enige vertraging plus oplopende kosten wordt de geplande fietsbrug over het Aarkanaal in het verlengde van de Burgemeester Bruins Slotsingel na de zomer aangelegd. Naar verwachting kunnen de eerste Alphense fietsers en voetgangers in het voorjaar van 2024 de brug in gebruik nemen.

Wonen en bouwen vandaag 13:29

Sloopterrein Rode Dorp wordt vanaf donderdag eindelijk volledig afgesloten

Aankomende donderdag en vrijdag wordt in het Rode Dorp dan eindelijk de gehele bouwplaats voor de nieuwbouw van fase 2 afgesloten met hekken. “Daarmee maken we een afgesloten bouwplaats, een veilige omgeving waarbinnen we de oude woningen kunnen slopen en de nieuwe woningen kunnen opbouwen.”