Cultuur

Voorzitterswisseling stichting Vrienden Bonifaciuskerk

Met ingang van het nieuwe jaar heeft de stichting Vrienden van de Bonifaciuskerk een nieuwe voorzitter. Vanaf de oprichting van de stichting in 1998 heeft Kees Slingerland met veel inzet en enthousiame de voorzittershamer gehanteerd.

Na 18 jaar vond Slingerland het tijd worden om de verantwoordelijkheid voor de stichting over te dragen en daarvoor is een waardige opvolger gevonden; de geboren en getogen Alphenaar Louis van Velzen. Louis weet zich gesteund door de overige bestuursleden Jans de Heij als secretaris, Peter Dobbe als penningmeester en Kees Speet die de projecten behartigt.

Op donderdag 29 december heeft Kees Slingerland in een receptie in de kerk afscheid genomen van de Vrienden van de Bonifaciuskerk.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca vandaag 11:14

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn

Na een succesvolle en compleet uitverkochte eerste editie van de WijnSpijs Wandeling in Alphen aan den Rijn kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven! Op 22 september is het dan eindelijk zover, de tweede editie! En ook deze keer wandel je langs 6 restaurants, die allemaal ‘hun’ WijnSpijs combinatie serveren.  

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.