Vreugde en vertier tijdens feestelijke afsluiting voetbalseizoen bij AVV alphen

Afgelopen zaterdag was er een feestelijke afsluiting van het voetbalseizoen bij AVV Alphen. En dat viel zichtbaar in de smaak bij de aanwezige kinderen, ouders en opa’s en oma’s.

Jeugdvoorzitter Frank Splinter en jeugd coördinator Rien van Elk van AVV Alphen kwamen in de loop van het seizoen op het idee om ouders te enthousiasmeren om iets voor de jeugd te doen. Sandra Verdel, ouder van Sven (JO8-2) en Kirsten Vrisekoop, ouder van Tygo (JO9-2) en dochter van oud eerste elftal speler Peter Vrisekoop, organiseerden zaterdag 10 juli een spetterende afsluiting van het seizoen.

Beide dames, die samen de Activiteitencommissie Onderbouw van AVV Alphen vormen, hadden veel werk gestoken in deze dag. Eenduidig hadden de dames dezelfde reden om deze afsluiting te organiseren: “Er gaat in deze coronatijd al zoveel niet door en daarom organiseren we dit heel graag!”

Vreugde en vertier

En dat ze succes hadden met deze dag bleek wel uit het feit dat op een enkeling na alle kinderen met hun ouders of verzorgers aanwezig waren. Ook vele oma’s en opa’s bezochten het complex van AVV Alphen, de Alphense voetbalclub die naast het voetbal ook bekend staat om zijn familiaire activiteiten. Wanneer je langs de Stormbaan, Voetbaldartspel en het Tafelvoetbal Spel liep, zag je alle enthousiaste koppies glunderen van plezier.

De grijns op de gezichten van Sandra en Kristen gaf aan dat ze het enorm naar hun zin hadden, net als alle andere aanwezigen. Op de vraag of ze dit voor langere tijd willen organiseren, werd dan ook volmondig ‘ja’ beantwoord. Ook trainer Ivan Turfkruier van de toekomstige JO8-1, met zoon Febian, waren heel enthousiast. “Een super dag. Wanneer de kinderen het leuk hebben, heb je dat als ouder ook”, beaamde hij. Ook de moeders van Ruben en Levi uit de JO8-4, Lorena en Nikki, hadden het ook erg naar de zin. Nikki gaf aan dat het na het hectische seizoen wel heel leuk was als afsluiting.

Het ouder-kind voetbal dat op veld 3 georganiseerd werd, viel ook in de smaak. Zowel door ouder als kind werd deze activiteit fanatiek beleefd. “Dat was heel leuk om te zien”, zeggen Sandra en Kirsten. “Een geslaagde ochtend die volgend seizoen zeker een vervolg zal krijgen.” Aan het eind van de ochtend lieten Sandra en Kristen nog weten dat ze twee wensen hebben. “Eén: nog aanvulling voor de Activiteiten-commissie. Twee: vooral Kristen zou het leuk vinden om ook een Activiteitencommissie Bovenbouw te realiseren.” Wie interesse heeft om deze commissie te helpen, kan een mail sturen naar rienvanelk@outlook.com.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport gisteren 16:41

Alphense tweeling wint Rijswijkse wielermeerdaagse

In Rijswijk ging de jeugd drie dagen lang de strijd tegen elkaar aan op de racefiets tijdens de Rijkswijkse wielermeerdaagse. De Alphense Quinty en Sanne Keijzer kwamen ook in actie.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 14:12

Nieuwe Rede: uniek wonen tussen water en polder

Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in het unieke, eigentijdse nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden. Naast de unieke ligging tussen water en polder zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, flexibel indeelbaar en toekomstbestendig. Bovendien zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Lees snel verder en ontdek de unieke plek en het woningaanbod.