Josh Walet

Vrienden van de Adventskerk zet streep door gospelconcert

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft helaas moeten besluiten het gospelconcert in de Adventskerk op 17 december te annuleren. “Door strengere maatregelen vanwege corona is er geen andere mogelijkheid.”

“We hadden bij de voorbereidingen van het concert eerder dit jaar, goede hoop dat we weer meer concerten in de Adventskerk kunnen gaan organiseren. Maar helaas is dit niet het geval”, zeg Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting. “Artiesten voor deze Gospel & Soul Night, Elijah Gospel & Soul choir en speciale gast Leona Philippo, hebben we moeten afzeggen.” Kopers van de kaarten zullen per email worden geïnformeerd en krijgen het geld van de kaartjes retour.

Het kerstconcert van kamerkoor Cantabilé “Licht in de duisternis” op 11 december is ook van de concertagenda gehaald.

100 jaar Adventskerk

In 2022 bestaat de Adventskerk 100 jaar. Een jaar lang zal deze mijlpaal gevierd worden met allerlei activiteiten en concerten, verspreid over verschillende maanden. Meer informatie over het feestjaar in 2022 zal binnenkort te vinden zijn op de website van de stichting en diverse media.

Op de foto: de vorige editie van de Gospel & Soul Night in december 2019.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 16:49

Plan voor bescherming van cultuurhistorie valt goed

De plannen van wethouder Erik van Zuylen voor beleid rond cultuurhistorie vallen goed bij de Alphense politiek. De beheersverordening en het bestemmingsplan cultuur gaan beide als hamerstuk naar de gemeenteraad die dit beleid zal goedkeuren. Bij de plannen gaat het vooral om bescherming van historisch erfgoed.

Advertorial Kinderen vandaag 15:33

Theater Castellum geeft Mad Science V.I.Pakketje weg

Op zondag 6 februari gaat het er knallend aan toe in Castellum met de voorstelling Mad Science (5+). Het theater mag twee V.I.Pakketjes vol met proefjes en experimenten weggeven. 

Wonen en bouwen vandaag 12:10

Nieuwbouw Scala College officieel begonnen: eerste paal is de grond in

De eerste paal voor de nieuwbouw van het Scala College aan de Henry Dunantweg is de grond in. De realisatie van de nieuwbouw voor het Scala College is daarmee gestart. De bouw is in handen van Du Prie bouw & ontwikkeling. De oplevering wordt verwacht in juni 2023.