Josh Walet

Vrienden van de Adventskerk zet streep door gospelconcert

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft helaas moeten besluiten het gospelconcert in de Adventskerk op 17 december te annuleren. “Door strengere maatregelen vanwege corona is er geen andere mogelijkheid.”

“We hadden bij de voorbereidingen van het concert eerder dit jaar, goede hoop dat we weer meer concerten in de Adventskerk kunnen gaan organiseren. Maar helaas is dit niet het geval”, zeg Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting. “Artiesten voor deze Gospel & Soul Night, Elijah Gospel & Soul choir en speciale gast Leona Philippo, hebben we moeten afzeggen.” Kopers van de kaarten zullen per email worden geïnformeerd en krijgen het geld van de kaartjes retour.

Het kerstconcert van kamerkoor Cantabilé “Licht in de duisternis” op 11 december is ook van de concertagenda gehaald.

100 jaar Adventskerk

In 2022 bestaat de Adventskerk 100 jaar. Een jaar lang zal deze mijlpaal gevierd worden met allerlei activiteiten en concerten, verspreid over verschillende maanden. Meer informatie over het feestjaar in 2022 zal binnenkort te vinden zijn op de website van de stichting en diverse media.

Op de foto: de vorige editie van de Gospel & Soul Night in december 2019.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 17:14

Veelzijdige expositie Parkvilla-docenten

Een afwisselende expositie van bijna alle Parkvilla-docenten is tot en met 31 oktober te zien in de foyer van Parkvilla. Niet alleen schilderijen, maar ook textiele kunstwerken, beelden en foto’s geven een goed beeld wat Parkvilla in huis heeft.

Weer in Alphen gisteren 16:27

Code geel vanwege onweersbuien en hagel

Het KNMI heeft code geel afgegeven voor meerdere provincies, waaronder de provincie Zuid-Holland. Dit omdat er vooral in het midden en zuiden vanmiddag enkele onweersbuien voorkomen, plaatselijk met hagel. 

Politiek gisteren 15:38

Alphen heeft financiële wind in de rug

Tegen de algemene trend in Nederland in gaat het goed met de gemeentelijke financiën in Alphen aan den Rijn. Dat meldt wethouder van financiën, Gert van den Ham. Dit komt door een aantal meevallers, maar vooral geldt: "Alphen heeft een lange traditie van geen gekke bokkesprongen maken".

Winactie Kunst en Cultuur gisteren 14:51

Win twee kaartjes voor Villa Française films bij Parkvilla

Frankrijk staat synoniem voor lekker eten en drinken, veel bezienswaardigheden en een rijke cultuur. De Franse manier van leven, daar kunnen we best wat van overnemen. Daarom organiseert Parkvilla 'Villa Française' op 1 en 2 oktober, met creatieve workshops, live muziek, een Frans buffet, kaas- en wijnproeverij en tal van Franse films. En daar kun jij twee tickets voor winnen!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 13:16

De positieve effecten van microdosing met truffels

De effecten van microdosen kunnen subtiel zijn. Het is belangrijk dat je bewust stilstaat bij je gevoel. "Als je voor het eerst gaat microdosen is het raadzaam om een dagboekje bij te houden. Maak voor jezelf een checklist", adviseert XtraPositive.