Josh Walet

Vrijgelaten man (33) zorgt voor overlast op Stationsplein en toont geslachtsdeel

Afgelopen vrijdagmiddag 20 januari was de politie ter plaatse op het Stationsplein in Alphen aan den Rijn. Dit vanwege een persoon die voor veel overlast zorgde.

De melding betrof een 33-jarige man die net was vrijgekomen uit de Penitentiaire Inrichting in Alphen en weer terug wilde naar Amsterdam. “Echter was hij al zo onder invloed van drank en drugs dat hij voor overlast zorgde. Ter plaatste werd de 33 jarige man door ons aangesproken en gevraagd of hij de trein wilde nemen naar Amsterdam”, zo laat de politie weten.

Dit wilde de man niet en protesteerde door politieagenten te beledigen. “Ook begon hij met zijn geslachtdeel naar de collega’s te zwaaien. De collega’s hebben de man aangehouden”, vervolgt de politie. Dit ging echter niet gemakkelijk. Ook in de politieauto heeft man zich misdragen tegenover de agenten. “Toen de man in de politieauto werd gezet begon hij de collega’s in het gezicht te spugen. Hierop is zo snel mogelijk een spuugmasker bij hem opgezet.”

De man is uiteindelijk aangehouden voor belediging, openbare schennispleging en mishandeling.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 17:42

Gratis proefles voor Hart patiënten

Op 7 en 14 februari is er van 09:00 tot 10:00 uur een gratis proefles Hart in beweging voor mensen met hart klachten of revalidanten. De proefles is in zwembad De Hoorn.  

Sport vandaag 16:06

20 van Alphen heeft nieuwe routes

Sta jij al te trappelen voor een nieuwe editie van de 20 van Alphen? Lees dan vooral verder, want op 12 maart 2023 is het weer zover. Dit jaar met nieuwe routes. Aan welke afstand je ook meedoet in maart, je loopt over een nieuw parcours.

Politie en handhaving vandaag 14:24

Politie zoekt getuige van incident café Schatjes

In de nacht van 21 op 22 januari heeft omstreeks 02:00 uur een conflict plaatsgevonden in het café Schatjes in Alphen aan den Rijn. De politie is op zoek naar getuige.