Josh Walet

Vrijgelaten man (33) zorgt voor overlast op Stationsplein en toont geslachtsdeel

Afgelopen vrijdagmiddag 20 januari was de politie ter plaatse op het Stationsplein in Alphen aan den Rijn. Dit vanwege een persoon die voor veel overlast zorgde.

De melding betrof een 33-jarige man die net was vrijgekomen uit de Penitentiaire Inrichting in Alphen en weer terug wilde naar Amsterdam. “Echter was hij al zo onder invloed van drank en drugs dat hij voor overlast zorgde. Ter plaatste werd de 33 jarige man door ons aangesproken en gevraagd of hij de trein wilde nemen naar Amsterdam”, zo laat de politie weten.

Dit wilde de man niet en protesteerde door politieagenten te beledigen. “Ook begon hij met zijn geslachtdeel naar de collega’s te zwaaien. De collega’s hebben de man aangehouden”, vervolgt de politie. Dit ging echter niet gemakkelijk. Ook in de politieauto heeft man zich misdragen tegenover de agenten. “Toen de man in de politieauto werd gezet begon hij de collega’s in het gezicht te spugen. Hierop is zo snel mogelijk een spuugmasker bij hem opgezet.”

De man is uiteindelijk aangehouden voor belediging, openbare schennispleging en mishandeling.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werken gisteren 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker gisteren 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie 29 sep. 2023 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.