Bymip
Advertorial Horeca

VRIJMIBO in de zon bij Sunset Beachbar!

Het zomerse weer komt eraan! Bij Sunset Beachbar zijn ze daar maar wat blij mee. De eerste VRIJMIBO was vorige week een groot succes en daarom heeft het team besloten dit met mooi weer de hele zomer door te doen. Tussen 18:00 en 19:00 uur is het Happy Hour en krijg je 39% korting op alle alcoholische drankjes. 

Genieten in de zon

"Vorige week hielden we de eerste VRIJMIBO en iedereen heeft zo ontzettend genoten", vertelt Thijs. "Daarom hebben we besloten dit vanaf nu de hele zomer door te doen bij mooi weer op vrijdag en zaterdag. We starten om 18:00 uur met een Happy Hour. Zorg wel dat je op tijd bent voor een plekje, want ondanks dat we met volle capaciteit open mogen is de 1,5 meter maatregel nog wel van toepassing."

Je geniet bij Sunset van heerlijke drankjes en hapjes in de zon. Plof neer op een zitzak, hang lekker in een strandstoel of strijk neer op een kleedje. Op de achtergrond hoor je heerlijke lounge tunes en de zonsondergang maakt je avond compleet. 

Maatregelen

In verband met de maatregelen moeten Sunset je wel vragen op je plek te blijven zitten en 1,5 meter afstand te houden van andere gasten. "Vorig weekend ging dit super goed en daar zijn we dan ook heel blij mee. Dankzij onze gasten kunnen we dit mogelijk maken en gaan we een prachtige zomer tegemoet!"


Meer nieuws

Sport vandaag 16:41

Alphense tweeling wint Rijswijkse wielermeerdaagse

In Rijswijk ging de jeugd drie dagen lang de strijd tegen elkaar aan op de racefiets tijdens de Rijkswijkse wielermeerdaagse. De Alphense Quinty en Sanne Keijzer kwamen ook in actie.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 14:12

Nieuwe Rede: uniek wonen tussen water en polder

Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in het unieke, eigentijdse nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden. Naast de unieke ligging tussen water en polder zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, flexibel indeelbaar en toekomstbestendig. Bovendien zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Lees snel verder en ontdek de unieke plek en het woningaanbod.