Gemeente Alphen aan den Rijn
Advertorial Overige

Vrijwilligersmarkt op 26 oktober in het gemeentehuis

Op dinsdagavond 26 oktober organiseert Tom in de buurt samen met het nieuwe Vrijwilligerspunt een Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis Alphen aan den Rijn. Organisaties brengen hier hun vrijwilligersvacatures onder de aandacht. Inwoners worden uitgenodigd om mogelijkheden te verkennen en vrijwilliger te worden. Komen dus! 

Vrijwilligerswerk is leuk. Het houdt je betrokken. Het kan zorgen dat zaken die je belangrijk vindt een duwtje krijgen. Je leert nieuwe mensen kennen. Met vrijwilligerswerk help je mensen met een klein gebaar. Je kunt er van leren en jouw talenten verder ontwikkelen. Het is gezellig en geeft vaak ook structuur. Dit zijn maar wat voorbeelden. Er zijn heel veel redenen om vrijwilligerswerk te doen. Dus doe je nog geen vrijwilligerswerk: ontdek eens de mogelijkheden. Vooral nu we minder coronabeperkingen hebben, is dit zeer de moeite waard.

Kom kijken

Dinsdagavond 26 oktober is de avond waarop je kunt zien welke vrijwilligerswerk bij diverse organisaties in de gemeente Alphen aan den Rijn er zijn. Ter plekke is het mogelijk om een talentscan te doen en te ontdekken welk werk bij jouw talenten aansluit. Je kunt zien welke vrijwilligersvacatures er zijn en over de mogelijkheden in gesprek gaan met organisaties die vrijwilligersvacatures hebben. Na afloop ga je naar huis met een tas vol inspiratie.

Deelnemers

De volgende organisatie zijn op de markt aanwezig: 20vAlphen - Alphense Oranjevereniging - Alrijne Verpleeghuis Oudshoorn - Bezoekerscentrum de Veenweiden - De Alphense hondenbezitters - Dierenambulance - Gemiva Woonlocatie Castorstraat - Gilde - Historische Vereniging Alphen - Humanitas Home Start - Humanitas maatjesproject - Inloophuis Koudekerk- Ipse de Bruggen - IVN Natuureducatie - lokale omroep Studio Alphen - Museumpark Archeon - Nieuwe Alphenaren verbindt - Open Venster - Penitaire Inrichting Alphen aan den Rijn - RKSV Wilskracht- Samenhuis Alphen - Scouting Alphen - Sportief Besteed Groep- Stichting Alphen Taal - Stichting Geldzorg - Stichting Lumen Holland Rijnland - Stichting RESA - Stichting Vrienden van de Adventskerk - Terre des Hommes - Tom in de buurt - Vogelpark Avifauna - Alphen aan den Rijn - Volleybalclub Castellum - Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn - VPTZ Aurelia - Werkvinden Alphen - Wielervereniging Alphen- Wijkvereniging de Pionier - Zonnebloem. 


Meer nieuws

Overige gisteren 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken gisteren 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport gisteren 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten 27 nov. 2021 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen 27 nov. 2021 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.