Vrouw beroofd door twee meiden

Op vrijdagavond heeft er rond 19:45 uur een beroving plaatsgevonden in de Hooftstraat in Alphen. Een vrouw is beroofd door twee meiden. 

De beroving vond plaats in de Hooftstraat ter hoogte van de coffeeshops. Bij de beroving was ook sprake van een worsteling. Volgens het slachtoffer zijn meerdere personen hier getuige van geweest. 

Het signalement van de verdachten luidt: licht getint en mogelijk Surinaams. De twee meiden zijn ongeveer 16/17 jaar oud en 165-170 centimeter lang. Zij droegen een zwarte leren jas en een zwarte broek. Eén van de meiden had zwarte krullen en droeg een grote zonnebril. Het andere meisje had zwart, stijl haar. 

Heb jij iets gezien of heb je meer informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Foto: Alphens EV


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:05

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Onderwijs gisteren 16:32

Sneak peek in het nieuwe Groene Hart Lyceum

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum moeten nog even geduld hebben, maar in het najaar van 2020 is het dan toch echt zo ver. Dan neemt het Groene Hart Lyceum het nieuwe schoolgebouw in gebruik. Hoe staat het er nu voor? Dat laten de leerlingen zien in deze sneak peek.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:11

Kabinet dient ‘coronawet’ in bij Tweede Kamer

Een tijdelijke ‘coronawet’ moet ervoor zorgen dat de juridische basis rondom de coronamaatregelen beter wordt geregeld. Hiermee zullen de noodverordeningen, waarin momenteel de coronamaatregelen zijn vastgelegd, komen te vervallen.

Heel Alphen Beweegt gisteren 12:45

Net als Kees en George je op oudere leeftijd fit en vitaal voelen?

Wekelijks verzorgt Alphen Beweegt ‘Senioren in Beweging’ lessen op verschillende locaties in de gemeente Alphen aan den Rijn. Tijdens deze lessen worden er diverse oefeningen gegeven die het uithoudingsvermogen vergroten, de spieren sterker maken en zorgen voor lichamelijke ontspanning.