Josh Walet

Vuurwapen gedumpt in sloot: twee verdachten vrijgelaten

Afgelopen weekend werd in een sloot aan bij de Gouwelandenlaan, nabij de McDonald’s, een vuurwapen in de sloot gedumpt. Hiervoor werden drie verdachten aangehouden. Twee van de verdachten zijn weer vrijgelaten.

Vrijdagmiddag 22 september werd de politie gealarmeerd door een oplettende getuige. Deze persoon meldde dat een verdacht persoon een wapen weggooide in een sloot nabij de McDonald's aan de Gouwelandenlaan. De Dienst Speciale Interventies (DSI), rukte onmiddellijk uit en zette duikers in om de nabijgelegen sloot te doorzoeken. De operatie resulteerde uiteindelijk in de vondst van een pistool. Er werden drie verdachten aangehouden in omgeving Alphen aan den Rijn.

Twee van de drie verdachten zijn inmiddels vrijgelaten. Wel worden zij nog steeds verdacht en moeten zij zich verantwoorden voor de rechter. De andere verdachte zit nog steeds vast en wordt later voorgeleid.

Waar ze precies van worden verdacht is nog niet bekend.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Kabalt Vuurwerk december 2023

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.   

Politiek gisteren 14:56

Cliƫntenraad GO! voor Jeugd maakt zich zorgen

De cliëntenraad van jeugdzorgorganisatie GO! voor Jeugd is niet blij met de gang van zaken rond de overgang naar een Overheids-B.V. voor jeugdzorg. Voorzitter Ludy Heemskerk uitte haar zorgen over wachtlijsten, personeelsgebrek en communicatie. Wethouder Anouk Noordermeer haalde de kou uit de lucht met een aantal toezeggingen.