Josh Walet

Vuurwerk in brievenbus zorgt voor gat in deurmat

Oud en nieuw komt weer in zicht. Hierdoor is vuurwerk weer makkelijker te krijgen. Sommige mensen gaan hier onnauwkeurig mee om, zo ook afgelopen weekend.

Zondagavond 4 december, rond 19:00 uur, werd door iemand vuurwerk door een brievenbus op de Stoelmatter in Alphen aan den Rijn gegooid. “De bewoners vonden dit uiteraard niet leuk en hadden hierdoor een brandgat in hun deurmat. Gelukkig waren ze er op tijd bij en konden ze het vuur dat was ontstaan snel doven,” laat de politie weten. 

Dit doet de politie aan vuurwerkoverlast

De politie heeft verschillende manieren om vuurwerkoverlast tegen te gaan. "Om vuurwerkoverlast tegen te gaan geven we informatie via social media, controleren we, en worden er voorlichtingen op scholen gegeven. Ook hebben we kluisjescontroles,” vertelt John Nieumeijer. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.