Cultuur

VVV organiseert wekelijkse stadswandeling

Deze zomer kunnen bezoekers en inwoners van Alphen weer rekenen op een interessante wekelijkse stadswandeling. Vaste tijd en vaste vertrekplaats: makkelijk te onthouden. En dat drie maanden lang!

De stadsgidsen van het Gilde staan alweer in de startblokken. Ze hebben er zin in! En met die nieuwe frisse, vrolijke wandeltenues ziet u ze niet snel over het hoofd.

In de zomermaanden juni, juli en augustus organiseren VVV en Gilde op elke vrijdag een stadswandeling. Leuk voor bezoekers van Alphen aan den Rijn, maar ook interessant voor onze inwoners. De wandeling start om 10.30 uur bij het VVV-kantoortje aan de Alphense brug.

Start/duur: Iedere vrijdag om 10.30 uur / anderhalf tot twee uur.
Kosten: € 2,50 pp en kinderen € 1,25 pp.
Tempo: rustig, dus ook bij hogere temperaturen prima te doen.
Aanmelden: graag, niet verplicht, via VVV: (0172) 424 421
Informatie: balie@vvvalphenaandenrijn.nl
Of via: de coördinator (06 21 61 23 38).


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.