Alphens.nl
Stage

VWO diploma? Laat je studie door Sera betalen!

Ben je net geslaagd en ga je een beta-vak of economie studeren? Neem dan eens contact op met SERA. Wij bieden je een mooie parttime-baan en volledige vergoeding van studiekosten zoals collegegeld en aanschaf van boeken.

Met een leerwerkcontract voor een aantal jaar kom je bij SERA in dienst en kan je net zoveel of weinig uren maken als je wilt. Je kunt gewoon full-time aan de universtiteit van je eigen keuze studeren.

Om iets bij te verdienen hoef je geen vakken te vullen tegen het minimumloon, maar kom je tussen ervaren collega's, die je graag helpen te werken. Het salaris is ook veel beter en..... wij betalen je studiekosten.

Meer weten?
Bel met Sera en vraag naar Bas, Jurre of Machiel

Raadhuisstraat 211
2406 AD Alphen aan den Rijn
0172 473430

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca vandaag 11:14

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn

Na een succesvolle en compleet uitverkochte eerste editie van de WijnSpijs Wandeling in Alphen aan den Rijn kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven! Op 22 september is het dan eindelijk zover, de tweede editie! En ook deze keer wandel je langs 6 restaurants, die allemaal ‘hun’ WijnSpijs combinatie serveren.  

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.