Grip op je eetgedrag
Advertorial Overige

Waanzinnige winactie bij Grip op je eetgedrag: reken gratis af met hardnekkige kilo’s

Om toch nog een beetje een feestelijk tintje te geven aan deze derde week van september, de traditionele Alphense feestweek, heeft Annouschka van Grip op je eetgedrag een winactie bedacht. Annouschka doet op 1 oktober namelijk haar coachingstraject ‘Ik bepaal zelf wel wat ik eet!’, ter waarde van € 399, eenmalig cadeau.

Met het traject 'Ik bepaal zelf wel wat ik eet!' helpt Annouschka de vrouwen die in haar praktijk komen om gezond en vooral weer normaal te leren eten. Afvallen door te stoppen met diëten is haar motto.

Coachingsgesprekken

Annouschka heeft twee praktijkruimtes in Alphen, waar de coachingsgesprekken met haar klanten plaatsvinden. Op maandag en vrijdag is zij te vinden in haar praktijk aan huis in Kerk en Zanen en op woensdagen in de salon van Complete Skincare bij de Herenhof. Maar ook buiten Alphen weten haar klanten haar inmiddels te vinden. “Geen probleem”, aldus Annouschka. “Lang leve video-calling! Voor sommigen best een drempel, maar niet onoverkomelijk, wat wel is gebleken tijdens de corona maanden. Vrijwel alle trajecten konden gewoon doorgaan. Voor mij als ondernemer natuurlijk fijn, maar vooral voor mijn klanten was dit echt heel belangrijk omdat zij in een traject zitten waarin zij hun eetgedrag leren veranderen, dat is niet iets waar je zomaar even een pauze voor in kunt lassen.”

Diëten en de weegschaal

Hoe Annouschka dat dan deed met wegen? “Die vraag krijg ik wel vaker. Je hebt geen weegschaal nodig om succesvol af te vallen. Sterker nog, mijn visie is dat de weegschaal je alleen maar tegen werkt. Wat ik mijn klanten probeer te leren is namelijk dat de weegschaal is gaan bepalen wat en hoeveel zij eten. Of het resultaat nu mee- of tegenvalt, vaak zie je dat een weegmoment effect heeft op wat en hoeveel iemand eet. Je gaat meer eten uit teleurstelling of omdat je nu wel ‘iets verdiend hebt’, of je gaat nog minder eten omdat het resultaat teleurstellend is of juist extra stimuleert nog harder je best te doen. Door de weegschaal te laten bepalen verleer je om goed naar jézelf te luisteren, waardoor de kans groot is dat je last krijgt van het jojo-effect en dat je je steeds schuldig voelt als je wilt eten en eten een echte worsteling wordt. Ik leer mijn klanten om niet een dieet of de weegschaal te laten beslissen, maar zelf weer te leren bepalen wat en wanneer zij eten.”

Wil jij kans maken op een ticket tot succesvol en blijvend gewichtsverlies, zónder dieet? In de video op haar Facepookpagina Grip op je eetgedrag legt Annouschka uit wat je hiervoor moet doen!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:14

Tiny Houses zijn een grote uitdaging in Alphen-Stad

Het aanwijzen van locaties voor Tiny Houses is niet gemakkelijk. Dat zegt wethouder Gerard van As. "De grote uitdagingen zijn het vinden van locaties en voldoende grond die nodig is voor één tiny house." Van As ziet slechts een mogelijke locatie: Gnephoek-zuid. Het worden dan wel appartementen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 19:33

Op reis met Naomi: "het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn"

Zo, die eerste week zit erop. En wat een week is het geweest! Ik ben letterlijk alle kanten op gegaan, er zijn veel emoties voorbij gekomen die van links naar rechts en van onder naar boven gaan. En het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, dus ik ga ook de andere kant met jullie delen. Mijn motto is immers ‘we hoeven ons nergens voor te schamen’. Daarbij houd ik van open- en eerlijkheid en transparantie.

Politiek gisteren 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek gisteren 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.