Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Opening tentoonstelling CoMensha – Open je ogen
Wie: Liesbeth Spies
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 28 november 2018 | 09.00 uur

Burgemeester Spies opent tentoonstelling Comensha – Open je ogen samen met Ina Hut, directeur-bestuurder van CoMensha, het landelijke Coördinatiecentrum tegen Mensenhandel in Nederland. De tentoonstelling bestaat uit portretten met dertig paar ogen en dertig verhalen van dertig mensen, die het slachtoffer waren van mensenhandel. De portretten zijn in opdracht van CoMensha en in samenwerking met stichting Open Mind tot stand gekomen en vastgelegd door fotograaf Ernst Coppejans. De tentoonstelling is te zien tot 27 december.

Symposium Zorg en ondersteuning voor mensen met verward gedrag
Wie: Han de Jager
Waar: Flora, Boskoop
Wanneer: 28 november 2018 | 13.30 uur

Wethouder De Jager opent het symposium ‘Oog voor elkaar’ over mensen met verward gedrag. Tijdens deze dag wordt gesproken over hoe kennis uit het programma ‘Zorg en ondersteuning voor mensen met verward gedrag’ dagelijks wordt gebruikt. Ook wordt gesproken over hoe ervoor wordt gezorgd dat cliënten centraal blijven staan. 

Opening speeltuin Vestastraat
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Vestastraat, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 28 november 2018 | 14.30 uur

Wethouder Schotanus opent de gerenoveerde speeltuin in de Vestastraat. Op initiatief van de bewoners van de wijk is de speeltuin gerenoveerd. Ook mochten de kinderen in de wijk kiezen welke speeltoestellen in de speeltuin zouden komen te staan. 

iFlow 5 jaar
Wie: Gerard van As
Waar: iFlow, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 29 november 2018 | 17.30 uur

Wethouder Van As is aanwezig bij de viering van het 5-jarig bestaan van iFlow. iFlow is een ondernemershuis waar onder andere ondernemers kunnen flexwerken. 

VNG Bestuurdersdag
Wie: Liesbeth Spies, Han de Jager en Kees van Velzen
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: 30 november 2018 | 09.15 uur

Burgemeester Spies, wethouders De Jager en Van Velzen zijn aanwezig bij de VNG Bestuurdersdag. Thema voor deze dag is: ‘Zo doen we dat! Een analyse van de collegeakkoorden’. Wethouder De Jager spreekt samen met Jantine Kriens, algemeen directeur VNG, over een analyse van de collegeakkoorden: wat zijn de overeenkomsten en verschillen? 

Korpsavond Benthuizen
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Hoeve Dijkzicht, Achthovenerweg 15, Leiderdorp
Wanneer: 30 november 2018 | 18.30 uur

Wethouder Schotanus is aanwezig bij de korpsavond van de brandweer Benthuizen en reikt onderscheidingen en diploma’s uit aan de brandweerlieden. 

Presentatie dichtverzamelbundel Kaj Elhorst
Wie: Leo Maat
Waar: Theater Castellum
Wanneer: 2 december 2018 | 20.00 uur

Wethouder Maat is aanwezig bij de presentatie van de dichtverzamelbundel van stadsdichter Kaj Elhorst. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige vandaag 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek vandaag 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten vandaag 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.