Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Kennismaking met dorpsoverleg Koudekerk
Wie: Kees van Velzen
Waar: Koudekerk aan den Rijn
Wanneer: 19 maart 2019 | 20.00 uur

Wethouder Van Velzen maakt als wijkwethouder van Koudekerk aan den Rijn kennis met het Dorpsoverleg. Er wordt onder andere gesproken over actualiteiten in de kern.

Opening Wandelen voor Water
Wie: Liesbeth Spies
Waar: AAV, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 20 maart 2019 | 08.45 uur

Burgemeester Spies opent de sponsorloop Wandelen voor Water. Leerlingen (245) van basisschool Windroos, De Mare, Spinnewiel en Het Spectrum doen mee aan de loop. De leerlingen lopen rondom de Zegerplas, 6 km, met 6 liter water in hun rugzak. Met de actie wordt stilgestaan bij 2,4 miljard mensen wereldwijd die geen toegang hebben tot een schoon toilet en 1,8 miljard mensen wereldwijd die geen toegang tot veilig, schoon water hebben. Zo wordt geld verzameld voor waterprojecten op basisscholen in Oeganda en Tanzania.

Dag van de Leerplicht
Wie: Han de Jager
Waar: Scala College, locatie Nieuwe Sloot, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 21 maart 2019 | 09.00 uur

Wethouder De Jager bezoekt het Scala College tijdens de Dag van de Leerplicht en reikt een prijs uit aan de klas met de minste schooluitval. Daarnaast spelen de leerlingen de Leerplichtquiz, waar zij kunnen laten zien hoeveel ze van leerplicht weten.

Bezoek aan Groene Hart Topmavo
Wie: Han de Jager
Waar: Tolstraat 9, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 21 maart 2019 | 14.00 uur

Wethouder De Jager bezoekt het nieuwe gebouw van de Groene Hart Topmavo. De Topmavo is het eerste afgeronde project uit het Masterplan Onderwijshuisvesting van de gemeente.

UEFA kwalificatietoernooi
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Sportpark van ARC, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 23 maart 2019 | 16.00 uur

Wethouder Schotanus is aanwezig bij de voetbalwedstrijd Nederland – Israël van het EK kwalificatietoernooi voor jongens onder 17. De voetbalwedstrijden worden georganiseerd op het sportpark van ARC.

Lancering lente-editie Alphen INTO Business
Wie: Gert-Jan Schotanus en Gerard van As
Waar: Bar Biefstro Daan, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 26 maart 2019 | 16.00 uur

Wethouders Schotanus en Van As zijn aanwezig bij de lancering lente-editie van het magazine Alphen INTO Business. Alphen INTO business is een kwartaal- en lokaalgericht zakelijk magazine. Het doel van Alphen INTO business is om ondernemers dichterbij elkaar te brengen.

Groot Alphens Dictee
Wie: Liesbeth Spies
Waar: Tolstraat 9, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 26 maart 2019 | 19.30 uur

Burgemeester Spies leest het Groot Alphens Dictee voor, georganiseerd door Soroptimist International Club Alphen aan den Rijn. Het dictee is geschreven door Gert Jan Windhorst, neerlandicus.

 

 

 

 

 

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 15:12

‘State of the art’ woonplezier in de Kloostertuinen

In Alphen aan den Rijn is het mooi, rustig en centraal wonen. Dat kan bijvoorbeeld in de nieuwbouwwijk Burggooi, waar binnenkort het project Kloostertuinen fase 3 verrijst. Alle woningen krijgen hier een warmtepomp en zijn volledig gasloos.  

Politiek vandaag 14:52

Nieuw Elan viert 10-jarig bestaan

Maandag 23 september bestaat Nieuw Elan 10 jaar. Met de politiek ervaren Gerard van As als kartrekker, werd in 2009 een lokale politiek partij opgericht. Een decennium later is de partij de grootste in Alphense gemeenteraad en heeft zij 2 wethouders in het college. 

Evenementen vandaag 13:01

Line up Das Winterfest & Winterlake bekend

Alphen krijgt een nieuw festival. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari 2020 vindt Das Winterfest & Winterlake plaats op evenemententerrein De Bijlen. Vandaag is de line up bekend gemaakt!  

Horeca vandaag 12:03

Officiële opening Knøss

Sinds 5 juli is er op de Van Mandersloostraat een nieuw restaurant geopend: Knøss. Vandaag op 21 september om 10:00 uur verzorgde niemand minder dan burgemeester Liesbeth Spies de officiële opening van het Scandinavische restaurant.