Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Kennismaking met dorpsoverleg Koudekerk
Wie: Kees van Velzen
Waar: Koudekerk aan den Rijn
Wanneer: 19 maart 2019 | 20.00 uur

Wethouder Van Velzen maakt als wijkwethouder van Koudekerk aan den Rijn kennis met het Dorpsoverleg. Er wordt onder andere gesproken over actualiteiten in de kern.

Opening Wandelen voor Water
Wie: Liesbeth Spies
Waar: AAV, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 20 maart 2019 | 08.45 uur

Burgemeester Spies opent de sponsorloop Wandelen voor Water. Leerlingen (245) van basisschool Windroos, De Mare, Spinnewiel en Het Spectrum doen mee aan de loop. De leerlingen lopen rondom de Zegerplas, 6 km, met 6 liter water in hun rugzak. Met de actie wordt stilgestaan bij 2,4 miljard mensen wereldwijd die geen toegang hebben tot een schoon toilet en 1,8 miljard mensen wereldwijd die geen toegang tot veilig, schoon water hebben. Zo wordt geld verzameld voor waterprojecten op basisscholen in Oeganda en Tanzania.

Dag van de Leerplicht
Wie: Han de Jager
Waar: Scala College, locatie Nieuwe Sloot, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 21 maart 2019 | 09.00 uur

Wethouder De Jager bezoekt het Scala College tijdens de Dag van de Leerplicht en reikt een prijs uit aan de klas met de minste schooluitval. Daarnaast spelen de leerlingen de Leerplichtquiz, waar zij kunnen laten zien hoeveel ze van leerplicht weten.

Bezoek aan Groene Hart Topmavo
Wie: Han de Jager
Waar: Tolstraat 9, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 21 maart 2019 | 14.00 uur

Wethouder De Jager bezoekt het nieuwe gebouw van de Groene Hart Topmavo. De Topmavo is het eerste afgeronde project uit het Masterplan Onderwijshuisvesting van de gemeente.

UEFA kwalificatietoernooi
Wie: Gert-Jan Schotanus
Waar: Sportpark van ARC, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 23 maart 2019 | 16.00 uur

Wethouder Schotanus is aanwezig bij de voetbalwedstrijd Nederland – Israël van het EK kwalificatietoernooi voor jongens onder 17. De voetbalwedstrijden worden georganiseerd op het sportpark van ARC.

Lancering lente-editie Alphen INTO Business
Wie: Gert-Jan Schotanus en Gerard van As
Waar: Bar Biefstro Daan, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 26 maart 2019 | 16.00 uur

Wethouders Schotanus en Van As zijn aanwezig bij de lancering lente-editie van het magazine Alphen INTO Business. Alphen INTO business is een kwartaal- en lokaalgericht zakelijk magazine. Het doel van Alphen INTO business is om ondernemers dichterbij elkaar te brengen.

Groot Alphens Dictee
Wie: Liesbeth Spies
Waar: Tolstraat 9, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 26 maart 2019 | 19.30 uur

Burgemeester Spies leest het Groot Alphens Dictee voor, georganiseerd door Soroptimist International Club Alphen aan den Rijn. Het dictee is geschreven door Gert Jan Windhorst, neerlandicus.

 

 

 

 

 

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:01

Magazijnopruiming op 28 en 29 februari bij Gek van Fietsen

Het fietsseizoen barst bijna los. De nieuwe modellen druppelen binnen en dat betekent dat er ruimte gemaakt moet worden in de showroom. Daarom is er bij Gek van Fietsen op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari een grote magazijnopruiming. Hoge kortingen op een groot deel van het assortiment sportieve fietsen en e-bikes!

Overige gisteren 15:01

Audities voor Alphens Sinterklaas Journaal geopend

Op maandag 24 februari is de inschrijving voor de audities van Het Alphens Sinterklaas Journaal van start gegaan. De Alphense serie gaat al weer het tiende seizoen in dit jaar, een jubileum!

Economie gisteren 13:59

Alphense bedrijven hebben tekort aan mondkapjes door Coronavirus

Over de hele wereld is een tekort aan mondkapjes door het Coronavirus. In Peking, China wordt zelfs in enkele dagen een fabriek voor mondkapjes uit de grond gestampt om aan de hoge vraag te kunnen voldoen. Ook in Alphen kampen bedrijven met leveringsproblemen van mondkapjes.