Gemeente Alphen aan den Rijn

Waar hangt het College van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Uitreiking certificaat School op Seef
Wie: Kees van Velzen
Waar: De Tweeklank, Hazerswoude-Rijndijk
Wanneer: 26 juni 2019 | 09.00 uur

Wethouder Van Velzen reikt het certificaat uit voor School op Seef aan basisschool De Tweeklank. De school heeft zich jarenlang ingezet op het gebied van verkeersveiligheidsactiviteiten. Een school moet dan structureel werken aan theoretische en praktische verkeerslessen maar ook aan een verkeersveilige schoolomgeving.

Openen kindervoorstelling Opstap
Wie: Han de Jager
Waar: Theater Castellum, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 26 juni 2019 | 13.15 uur

Wethouder De Jager opent de kindervoorstelling, die onderdeel is van het programma Opstap van Boost. Opstap is een spel- en leerprogramma waarmee ouders handvaten krijgen zodat zij zelf hun kinderen spelenderwijs kunnen ondersteunen bij de ontwikkeling. Dit alles ter voorbereiding op hun overgang naar groep 3. Het schooljaar wordt dit jaar afgesloten met de kindervoorstelling.

Ondertekening overeenkomst Brederodepeer
Wie: Gerard van As
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 27 juni 2019 | 14.00 uur

Wethouder Van As ondertekent de overeenkomst met Woonforte voor ontwikkeling van woningen aan de Brederodepeer in Boskoop. Woonforte heeft het voornemen om 12 sociale huurwoningen te realiseren aan de Brederodepeer in de woningbouwlocatie Waterrijk-West in Boskoop. De oplevering van de woningen zal naar verwachting begin 2020 plaatsvinden.

Thematafel Gezonde Mensen
Wie: Kees van Velzen
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 28 juni 2019 | 10.00 uur

Wethouder Van Velzen is aanwezig bij de thematafel Gezonde Mensen. De thematafel komt voort uit het Tuinbouwakkoord, naast de thematafel Gezonde Plant en Gezonde Stad. Onder de vlag van Greenports Nederland werken bedrijfsleven, kennispartners en (regionale) overheden de komende maanden aan concrete en meetbare doelen. Denk daarbij aan gebiedsvisies, het delen van logistieke informatie, de verdere ontwikkeling van innovaties en samenwerking tussen regionale campussen.

Zomerweek Floravita
Wie: Han de Jager
Waar: Floravita, Boskoop
Wanneer: 28 juni 2019 | 14.00 uur

Wethouder De Jager helpt mee tijdens verschillende activiteiten van Floravita. Verzorgingstehuis Floravita organiseert voor bewoners de Zomerweek, met daarin verschillende activiteiten. Op 28 juni is er ‘Muziek op het plein’, met onder andere een draaiorgel en accordeonmuziek.

Nationaal Kampioenschap Junioren Atletiek
Wie: Liesbeth Spies en Gert-Jan Schotanus
Waar: AAV’36, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 28 juni 2019 | 14.45 uur

Burgemeester Spies opent het NKJ Atletiek, in aanwezigheid van wethouder Schotanus. Van 28 tot en met 29 juni vindt het NKJ plaats, zo'n 1000 junioren gaan met elkaar de strijd aan om de Nederlandse Titels.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.

Advertorial Evenement vandaag 09:25

The Chicago Funk live op Sama Sama Maluku Festival 2024

Op 7 juli 2024 kun je genieten van fun en soul met The Chicago Funk, geprezen als de beste Earth, Wind & Fire tribute band ter wereld! Op 5 april speelden ze de pannen van het Castellum Theater, waar de bezoekers hebben genoten van deze swingende avond.

Advertorial Winactie Sport gisteren 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving gisteren 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving gisteren 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.