Gemeente Alphen aan den Rijn

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Jaarmarkt 2019
Wie: College
Waar: Centrum Alphen aan den Rijn
Wanneer: 18 september 2019

Het college bezoekt de Alphense Jaarmarkt. Er vinden verschillende activiteiten plaats op meerdere plekken in het Alphense centrum. Ook staan er honderden kramen en vindt ’s avonds het straatfeest plaats op het Rijnplein.

Uitreiking subsidiecheques Rijn en Veenstreek
Wie: Kees van Velzen  
Waar: Grandcafé De Haven, Spoorlaan 19, Zwammerdam
Wanneer: 18 september 2019 | 17:00 uur

Wethouder Van Velzen reikt de subsidiecheques Rijn en Veenstreek uit. Met deze stimuleringsregeling en meer promotie van het gebied willen de provincie Zuid-Holland en de drie gemeenten in de Rijn- en Veenstreek meer recreanten en toeristen aantrekken. De provincie Zuid-Holland heeft hiervoor € 1,5 miljoen euro beschikbaar gesteld. De drie regiogemeenten, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem, dragen samen bijna € 1 miljoen euro bij vanuit hun recreatiebudgetten.

Meet & Greet Veiligheid en Zorg
Wie: Liesbeth Spies
Waar: City Sense, St Jacobsstraat 12, Utrecht
Wanneer: 19 september 2019 | 09:30 uur – 17:00 uur

Burgemeester Spies spreekt tijdens de Meet & Greet Veiligheid en Zorg, georganiseerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Op deze Meet & Greet geven experts een inkijkje in hun succesformule(s) en/of laatste inzichten in inspirerende en korte ‘CCV-Talks’ op het snijvlak van Veiligheid en Zorg.

MBO Rijnlanddag
Wie: Gerard van As
Waar: Archeon, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 19 september 2019

Wethouder Van As is aanwezig bij de officiële start van het studiejaar van mboRijnland.

Bezoek aan Esports Game Arena
Wie: Gert-Jan Schotanus  
Waar: Raadhuisstraat 134, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 20 september 2019 | 16:00 uur

Wethouder Schotanus bezoekt de Esports Game Arena en gaat daar in gesprek met jongeren. De Esports Game Arena is een plek waar jongeren kunnen gamen en waar gametoernooien worden georganiseerd.

Gemeentelijke Veteranendag 2019
Wie: College
Waar: De Werf, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 21 september 2019 | 16:00 uur

Het college is aanwezig op de gemeentelijke Veteranendag 2019. Deze dag wordt speciaal voor de Alphense veteranen georganiseerd om hen te bedanken en veteranen de gelegenheid te geven om met elkaar herinneringen op te halen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Onderwijs vandaag 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen vandaag 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.

Politiek vandaag 15:15

BIZ-gebieden ontvangen jaarlijks financieel voorschot

Zowel in het centrumgebied van Alphen-Stad als van Boskoop hebben de ondernemers een Bedrijven InvesteringsZone (BIZ) opgericht. Elk bedrijf legt een bedrag in en vanuit de ontstane fondsen worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De gemeente Alphen aan den Rijn int de bedragen en keert deze uit aan de BIZ-organisaties.

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.