Gemeente Alphen aan den Rijn

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Opening Lessgo
Wie: Leo Maat en Kees van Velzen  
Waar: Koperweg 11C, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 11 december 2019 | 13:00 uur

Wethouders Maat en Van Velzen openen de vestiging van Lessgo. Lessgo is een bedrijf dat 1 juli van dit jaar in Alphen aan den Rijn van start is gegaan met een cityhub. Het is de missie van Iwan Blokker, de ondernemer achter Lessgo, om een efficiënte en emissie loze stadsdistributie in het centrum uit te gaan voeren. Doel is minder verkeersbewegingen en duurzamer vervoer.

Presentatie Alphens.nl Magazine
Wie: Gert-Jan Schotanus   en Gerard van As
Waar: Restaurant ’s Molenaarsbrug, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 12 december 2019 | 16:00 uur

Wethouders Schotanus en Van As zijn aanwezig bij de presentatie van het Alphens.nl magazine.

Omgaan met personeel in een veranderende arbeidsmarkt
Wie: Han de Jager 
Waar: Wet ’n Wild, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 12 december 2019 | 16:00 uur

Wethouder De Jager opent de bijeenkomst ‘Omgaan met personeel in een veranderende arbeidsmarkt’. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door VOA in samenwerking met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid/Slim Werkgeven. Tijdens deze bijeenkomst worden werkgevers geïnformeerd en gaan met elkaar in gesprek over de veranderingen die per 1 januari 2020 van kracht zijn op het gebied van arbeidscontracten, sociale zekerheid en loondoorbetaling bij ziekte.

Inloopuur inwoners Koudekerk aan den Rijn
Wie: Kees van Velzen  
Waar: Plein bij Prins Bernhardstraat 9, Koudekerk aan den Rijn
Wanneer: 13 december 2019 | 10:00 uur

Wethouder Van Velzen is aanwezig bij het inloopuur voor inwoners van Koudekerk aan den Rijn. Van Velzen beantwoordt onder andere vragen over verkeer.

Limeslunch
Wie: Kees van Velzen  
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 13 december 2019 | 12:00 uur
Wethouder Van Velzen is aanwezig bij de Limeslunch. Tijdens deze lunch komen initiatiefnemers van initiatieven waarbij de Limes een rol speelt, met elkaar in contact.

Voetbaltoernooi voor kinderen met autisme
Wie: Gert-Jan Schotanus  
Waar: Voetbalvereniging Floreant, Boskoop
Wanneer: 14 december 2019 | 10:00 uur

Wethouder Schotanus opent het voetbaltoernooi voor kinderen met autisme, georganiseerd door voetbalvereniging Floreant. Floreant heeft sinds kort drie teams speciaal voor kinderen met autisme.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 09:45

Natuurlijk? Natuurlijk!

Duurzaamheid is helemaal hip & happening! Steeds meer mensen hechten veel waarde aan duurzame kleding en daar spelen kledingmerken natuurlijk op in. Maar wat doen deze bedrijven precies en waarom zijn ze duurzaam bezig?

Wonen en bouwen vandaag 09:03

Verlengde Thorbeckestraat bijna klaar

De gemeente legt de laatste hand aan de verlengde Thorbeckestraat in Alphen. Deze week zullen de laatste werkzaamheden worden verricht: het planten van bomen.

Werken gisteren 17:16

Staking bij de Technische Unie in Alphen

Op donderdagmiddag 23 januari heeft een groep werknemers van verschillende technische groothandels gestaakt bij de Technische Unie (TU) in Alphen. De werknemers kwamen bij elkaar om te staken voor hogere salarissen.

Advertorial Algemeen gisteren 17:11

Opknapdag op broedplaats De Werf

Dat ouderwetse keukentrapje van Brabantia. Het theekastje van overgrootmoeder. Of die staande lamp uit de jaren ’70. Vintage is trend maar dan moet het meubel er natuurlijk wel goed en netjes uitzien. Op De Werf krijgt tweedehands een nieuwe kans.