Gemeente Alphen aan den Rijn

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Opening Lessgo
Wie: Leo Maat en Kees van Velzen  
Waar: Koperweg 11C, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 11 december 2019 | 13:00 uur

Wethouders Maat en Van Velzen openen de vestiging van Lessgo. Lessgo is een bedrijf dat 1 juli van dit jaar in Alphen aan den Rijn van start is gegaan met een cityhub. Het is de missie van Iwan Blokker, de ondernemer achter Lessgo, om een efficiënte en emissie loze stadsdistributie in het centrum uit te gaan voeren. Doel is minder verkeersbewegingen en duurzamer vervoer.

Presentatie Alphens.nl Magazine
Wie: Gert-Jan Schotanus   en Gerard van As
Waar: Restaurant ’s Molenaarsbrug, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 12 december 2019 | 16:00 uur

Wethouders Schotanus en Van As zijn aanwezig bij de presentatie van het Alphens.nl magazine.

Omgaan met personeel in een veranderende arbeidsmarkt
Wie: Han de Jager 
Waar: Wet ’n Wild, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 12 december 2019 | 16:00 uur

Wethouder De Jager opent de bijeenkomst ‘Omgaan met personeel in een veranderende arbeidsmarkt’. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door VOA in samenwerking met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid/Slim Werkgeven. Tijdens deze bijeenkomst worden werkgevers geïnformeerd en gaan met elkaar in gesprek over de veranderingen die per 1 januari 2020 van kracht zijn op het gebied van arbeidscontracten, sociale zekerheid en loondoorbetaling bij ziekte.

Inloopuur inwoners Koudekerk aan den Rijn
Wie: Kees van Velzen  
Waar: Plein bij Prins Bernhardstraat 9, Koudekerk aan den Rijn
Wanneer: 13 december 2019 | 10:00 uur

Wethouder Van Velzen is aanwezig bij het inloopuur voor inwoners van Koudekerk aan den Rijn. Van Velzen beantwoordt onder andere vragen over verkeer.

Limeslunch
Wie: Kees van Velzen  
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 13 december 2019 | 12:00 uur
Wethouder Van Velzen is aanwezig bij de Limeslunch. Tijdens deze lunch komen initiatiefnemers van initiatieven waarbij de Limes een rol speelt, met elkaar in contact.

Voetbaltoernooi voor kinderen met autisme
Wie: Gert-Jan Schotanus  
Waar: Voetbalvereniging Floreant, Boskoop
Wanneer: 14 december 2019 | 10:00 uur

Wethouder Schotanus opent het voetbaltoernooi voor kinderen met autisme, georganiseerd door voetbalvereniging Floreant. Floreant heeft sinds kort drie teams speciaal voor kinderen met autisme.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 10:02

Moderne showroomkeuken te koop bij Marquardt Keukens

Heb jij net een nieuwe woning gekocht? Of is jouw keuken toe aan vernieuwing? Dan ben je bij Marquardt Keukens aan het juiste adres. In de showroom kun je boordevol inspiratie opdoen. Extra leuk: een van de showroomkeukens kun je nu voordelig aanschaffen!

Calamiteiten vandaag 09:15

Onkruid bestrijden met gasbrander gaat mis en resulteert in brand

Op woensdag 12 augustus trof Handhaving Alphen aan den Rijn tijdens hun surveillance een brand aan in de bosjes naast de Prins Bernhardlaan, ter hoogte van het spoor. De brand ontstond doordat iemand onkruid wilde verwijderen met een gasbrander.

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.