Gemeente Alphen aan den Rijn

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Wijkbezoek Activite
Wie: Han de Jager  
Waar: Alphen aan den Rijn
Wanneer: 15 januari 2020

Wethouder De Jager gaat op wijkbezoek samen met Activite, een zorgorganisatie voor thuiszorg.

Nieuwjaarsreceptie PReT, VVV Alphen en Boskoop
Wie: Kees van Velzen  
Waar: Archeon, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 15 januari 2020 | 16:30 uur

Wethouder Van Velzen opent de nieuwjaarsreceptie van PReT (Platform Recreatie en Toerisme), VVV Alphen en Boskoop. Tijdens de bijeenkomst wordt stilgestaan bij de plannen voor recreatie en toerisme voor 2020.

Historie van Alphen
Wie: Liesbeth Spies en Leo Maat
Waar: De Jozef, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 16 januari 2020 | 14:00 uur

Burgemeester Spies en wethouder Maat zijn aanwezig bij de bijeenkomst over de Historie van Alphen.

Bijeenkomst ‘Samenwerking rond het kind’
Wie: Han de Jager  en Gert-Jan Schotanus  
Waar: Avifauna, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 16 januari 2020 | 15:00 uur

Wethouder Schotanus opent de bijeenkomst ‘Samenwerking rond het kind’, in aanwezigheid van wethouder De Jager. Tijdens deze bijeenkomst kunnen deelnemers aan verschillende thematafels deelnemen. Waaronder een thematafel over het Integraal Kind Centrum (IKC). Op een IKC werken de school, opvang en de zorg met elkaar samen. Hoe zorgen zij voor een compleet plaatje van de ontwikkeling van een kind.

Inloopbijeenkomst cultuurhistorie
Wie: Leo Maat
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 20 januari 2020 | 18:30 uur

Wethouder Maat is aanwezig bij de inloopbijeenkomst cultuurhistorie. De gemeente organiseert vier inloopbijeenkomsten over de waardenkaart en het bestemmingsplan. Deze bijeenkomsten lopen vooruit op de procedure tot het ter inzage leggen van het ontwerpbestemmingsplan Cultuurhistorie. Inwoners en alle andere betrokkenen hebben tijdens de inloopbijeenkomsten de mogelijkheid om vragen te stellen of suggesties voor het bestemmingsplan en de cultuurhistorische waardenkaart te doen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 19:50

Nieuw: Maggie goes Bananas!

Maggie Blue vond dat het tijd was voor wat nieuws in Alphen, en heeft iets ondeugends gedaan… Namelijk het hele concept omgegooid! Wacht, wat?

Alphens Restaurantweek vandaag 18:38

Alphens Restaurantweek: Een beregoed menu van De Beren

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangenmenu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant De Beren.

Overige vandaag 16:46

Nieuw in de Raadhuisstraat: Fab Hair

Waar je de kapsalon voorheen kon vinden boven Gaaf in de Julianastraat, verwelkomen eigenaressen van Fab Hair, Michelle en Pascale, je vanaf 1 september graag in de Raadhuisstraat!

Advertorial Overige vandaag 15:01

Feestje? Sebastiaan ijs komt bij je scheppen!

Veel mensen kennen als de weg naar Sebastiaan ijs. Maar… ze kennen daar ook de weg naar jou! Deze zomer heeft ijssalon Sebastiaan namelijk een zomerse actie met de ijs Tuk Tuk: de Schep & Go-actie!

De Heerlijkheid van Alfen vandaag 13:42

Feestelijke presentatie ‘De Heerlijkheid van Alfen’

Op zondag 6 september van 13.00 tot 16.00 uur worden de beleefroutes van ‘De Heerlijkheid van Alfen’ gepresenteerd tijdens een historisch feestje in Cultuurcentrum Parkvilla en Park Rijnstroom. 

Verkeer en vervoer vandaag 12:57

Verbreden fietspad Prins Bernhardlaan Alphen aan den Rijn

Het fietspad langs de Prins Bernhardlaan, tussen de Albert Schweitzerbrug en de Prinses Irenelaan in Alphen aan den Rijn wordt verbreed. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit het actieplan “Fiets” om tweerichtingsfietspaden langs de hoofdwegen aan te leggen en/of te verbeteren.