Gemeente Alphen aan den Rijn

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Wijkbezoek Activite
Wie: Han de Jager  
Waar: Alphen aan den Rijn
Wanneer: 15 januari 2020

Wethouder De Jager gaat op wijkbezoek samen met Activite, een zorgorganisatie voor thuiszorg.

Nieuwjaarsreceptie PReT, VVV Alphen en Boskoop
Wie: Kees van Velzen  
Waar: Archeon, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 15 januari 2020 | 16:30 uur

Wethouder Van Velzen opent de nieuwjaarsreceptie van PReT (Platform Recreatie en Toerisme), VVV Alphen en Boskoop. Tijdens de bijeenkomst wordt stilgestaan bij de plannen voor recreatie en toerisme voor 2020.

Historie van Alphen
Wie: Liesbeth Spies en Leo Maat
Waar: De Jozef, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 16 januari 2020 | 14:00 uur

Burgemeester Spies en wethouder Maat zijn aanwezig bij de bijeenkomst over de Historie van Alphen.

Bijeenkomst ‘Samenwerking rond het kind’
Wie: Han de Jager  en Gert-Jan Schotanus  
Waar: Avifauna, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 16 januari 2020 | 15:00 uur

Wethouder Schotanus opent de bijeenkomst ‘Samenwerking rond het kind’, in aanwezigheid van wethouder De Jager. Tijdens deze bijeenkomst kunnen deelnemers aan verschillende thematafels deelnemen. Waaronder een thematafel over het Integraal Kind Centrum (IKC). Op een IKC werken de school, opvang en de zorg met elkaar samen. Hoe zorgen zij voor een compleet plaatje van de ontwikkeling van een kind.

Inloopbijeenkomst cultuurhistorie
Wie: Leo Maat
Waar: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn
Wanneer: 20 januari 2020 | 18:30 uur

Wethouder Maat is aanwezig bij de inloopbijeenkomst cultuurhistorie. De gemeente organiseert vier inloopbijeenkomsten over de waardenkaart en het bestemmingsplan. Deze bijeenkomsten lopen vooruit op de procedure tot het ter inzage leggen van het ontwerpbestemmingsplan Cultuurhistorie. Inwoners en alle andere betrokkenen hebben tijdens de inloopbijeenkomsten de mogelijkheid om vragen te stellen of suggesties voor het bestemmingsplan en de cultuurhistorische waardenkaart te doen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:13

MINERVA Framen

Lig ik dus half in m'n blootje op een massagetafel. Moet ik uitleggen wat framen is. Voor wie het ook niet precies weet: framen is iets op een bepaalde manier voorstellen. Meestal niet met de bedoeling om dat feitelijk te doen of op een leuke positieve manier.

Advertorial Horeca vandaag 17:25

's-Molenaarsbrug pakt uit met een nieuwe menukaart

Ieder seizoen bereiden de chefs van restaurant ’s-Molenaarsbrug nieuwe specialiteiten voor op de menukaart. De nieuwe menukaart is deze week ingegaan, niet alleen voor het diner, maar ook voor de lunch kun je terecht voor heerlijk nieuwe gerechten.

Overige vandaag 16:42

Verhuizing Hondenspeelplaats laat op zich wachten

Er heerst een gevoel van irritatie en frustratie bij De Alphense Hondenbezitter. Zij moeten nog langer wachten voordat zij de nieuwe locatie voor de Hondenspeelplaats in gebruik kunnen nemen.

Sport vandaag 15:54

WV Avanti-renners naar NK veldrijden

Zaterdag 25 januari wordt in Moergestel het NK veldrijden verreden voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar. Een aantal leden van WV Avanti zullen ook deelnemen aan het NK.

Overige vandaag 15:11

Dakar Rally zit er bijna op voor Tim en Tom Coronel

Het einde is zicht van de Dakar Rally 2020. Het was niet eenvoudig voor Tim en Tom Coronel om het bivak van de een-na-laatste etappe te halen. Vooral de marathonstage was pittig voor de tweeling. Voor het eerste deel van de marathon kwamen de broers er niet geheel onbeschadigd uit.

Advertorial Cultuur vandaag 14:37

Vier het Theaterweekend met Beer in Castellum!

Tijdens het Nationale Theaterweekend organiseert Castellum in samenwerking met Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland een bereleuke theaterdag! Voor maar € 10* zie je de spannende voorstelling Beer (7+) en zijn er allerlei activiteiten te beleven!