Waardering voor ondernemers op Dag van de Ondernemer

Ter gelegenheid van de Dag van de Onderneming spreken wethouder Gerard van As en burgemeester Liesbeth Spies hun waardering uit voor de ondernemers in onze gemeente.

"Zij zijn de motor van onze economie en zorgen voor werkgelegenheid. Nu de economie hard wordt geraakt door de coronacrisis, vraagt dit veel aanpassingsvermogen van onze ondernemers. Gelukkig zijn zij flexibel, zien zij nieuwe mogelijkheden en tonen zij veerkracht. Dit maakt dat wij trots op hen zijn en hen bedanken voor hun inzet. Wij hopen dat zij het vol kunnen houden, zo nodig met behulp van diverse steunpakketten die in het leven zijn geroepen."


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 13:38

Opkoopbescherming is juridische uitdaging voor gemeente

De Alphense gemeenteraad heeft eerder besloten een tijdelijke regeling  opkoopbescherming voor woningen in te voeren. Naar nu blijkt zitten hier haken en ogen aan. Er is namelijk twijfel over het nut van een opkoopbescherming.

Politiek vandaag 12:31

Alpherium stapelt containers definitief vier hoog

Het Alpherium, de Alphense overslagterminal, zal definitief containers vier hoog plaatsen. Er loopt al geruime tijd een proef waarvan de resultaten voldoen. De gemeenteraad gaat akkoord, maar heeft wel een verzoek neergelegd voor een ruimere groenvoorziening rond het complex.

Gezondheid en welzijn vandaag 10:19

Hecht GGD Hollands Midden ‘on tour’: HPV-prikbus bij treinstation Alphen aan den Rijn

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Van 5 tot en met 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus afwisselend bij treinstations Alphen aan den Rijn en Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.