Dutch Dream
Advertorial Overige

Waarom je een matras beter niet online kunt kopen, Dutch Dream vertelt het je graag!

Stel je voor: je ligt maar niet lekker. Je merkt dat je rug niet goed ligt, je slaapt onrustig en elke ochtend word je vermoeider wakker. Het is een situatie die helaas (te) vaak voorkomt. Bij Dutch Dream merken ze dat veel mensen op een matras liggen die niet goed bij hem/haar past.

‘’Wij horen dat bij het aanschaffen van deze matrassen dan vaak geen persoonlijk advies is gegeven’’, weet verkoper Erik te vertellen. Dutch Dream legt je graag uit waarom het zo belangrijk is om een matras in een fysieke winkel te kopen.

Ervaar het zelf

Hoe mooi het soms ook klinkt, helaas bestaat er geen one-size-fits-all matras. Ieder lichaam is anders en heeft hierdoor verschillende behoeften als het gaat om ondersteuning en comfort. In een fysieke winkel kan je matrassen uitproberen en kan je de verschillen van diverse materialen, stevigheden en comfortlagen voelen. Dit persoonlijke comfort kan je simpelweg online niet ervaren. Bij beddenwebshops wordt vaak gevraagd naar je gewicht. Maar de afbeelding is een leuk voorbeeld dat wanneer het gewicht hetzelfde is, de lichaamsbouw wel heel anders kan zijn. Ieder lichaam is uniek en zal daarom anders reageren op een matras. Hierdoor kom je dan toch op verschillende matrassen uit.

Voorkom rug- en slaapproblemen

Uiteraard is het belangrijk dat een matras lekker ligt, maar bij Dutch Dream letten ze ook op een rechte lighouding. De adviseurs zijn erin gespecialiseerd om je het matras aan te raden waarbij je lichaam op een passend matras ligt. Passend voor je lichaam en passend voor welke slaaphouding jij fijn vindt. Een goede slaaphouding biedt de juiste ondersteuning waardoor je heerlijk ontspannen kan slapen.

Deskundig advies op maat

In de Dutch Dream winkels staat persoonlijk advies centraal. De adviseurs hebben de kennis en ervaring om jou te helpen bij het kiezen van het perfecte matras. Ze gaan verder dan alleen het tonen van de beschikbare opties, hun advies wordt namelijk ook afgestemd op je specifieke behoeften en voorkeuren.

Voel de kwaliteit en zie de verschillen

Naast het comfort is de kwaliteit van een matras essentieel voor een heerlijke nachtrust. In een fysieke winkel kan je de matrassen voelen en de kwaliteit zelf ervaren. Je ligt een derde van je leven in je bed en voor deze belangrijke keuze mag je best wat extra tijd nemen.

De aanschaf van een nieuw bed of matras is een investering die een aanzienlijke invloed heeft op je nachtrust en dagelijkse energieniveau. Bij Dutch Dream begrijpen ze dit als geen ander en nodigen je van harte uit in een van hun winkels. Deze zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn (Euromarkt 103), Hazerswoude (Rijneke Boulevard, Rijndijk 2D), Ter Aar (Geerweg 42A), Delft en Naaldwijk. Hier kan je alvast wat meer informatie vinden: https://www.dutchdreamslapen.nl/beddenspeciaalzaak


Meer nieuws

Musical vandaag 11:49

Alphense Naidjim Severina bemachtigt hoofdrol in Frozen musical

De getalenteerde Naidjim Severina heeft de hoofdrol bemachtigd in de langverwachte musicalproductie van Frozen. Met zijn 30 jaar jong heeft Severina reeds een indrukwekkende carrière opgebouwd, en zijn nieuwe rol als Kristoff belooft een frisse wending te geven aan het klassieke verhaal.

Muziek vandaag 10:35

Oud Alphenaar Reinier Zonneveld wint Edison voor Beste Dance Album

De oud-Alphense techno-dj Reinier Zonneveld heeft een Edison Award gewonnen voor Beste Dance Album. De bekendmaking vond plaats in het AFAS Theater in Leusden, waar Zonneveld de voorkeur kreeg boven de gerenommeerde viervoudig Edison-winnaar Tiësto.

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.