2B Elektrotechniek Bodegraven
Advertorial Economie

Waarom steeds meer bedrijven voor duurzame en besparende elektrotechnische oplossingen kiezen

Als elektrotechnisch vakspecialist ontwerpt en realiseert 2B Elektrotechniek BV slimme oplossingen voor bedrijfspanden, kantoren en opslagruimtes met veilige en zuinige installaties. Of het nu gaat om vervangen of onderhoud, er zijn verschillende manieren om te besparen op energie.

Duurzaamheid en energiebesparing zijn hot topics in de utiliteitsbouw en daarom richt 2B Elektrotechniek BV zich, naast reguliere elektra, steeds meer op nieuwe technieken. Alhoewel veel van deze technieken ons wellicht bekend in de oren klinken, nog lang niet iedereen gebruikt ze.

Duurzaamheid en groen ondernemen

Toch ziet elektricien John van Groeningen de vraag sterk toenemen: “Ik zit al jaren in het vak en heb als elektricien alle facetten voorbij zien komen. 2B Elektrotechniek BV is een nieuw bedrijf in Bodegraven van waaruit we nog steeds particulieren voorzien, maar de focus van onze diensten ligt op het bedrijfsleven. De opkomst van thema’s als duurzaamheid en groen ondernemen hebben vaak te maken met energie en daar willen we massaal op besparen. Hoe je dat als bedrijf doet met elektrotechniek, dat is iets waar wij ons dagelijks mee bezighouden. We krijgen vragen voor het vervangen van installaties omdat deze verouderd zijn en mogelijk onnodig veel energie verbruiken. Zo zijn ook LED verlichting en zonnepanelen alternatieven waarmee je op termijn aanzienlijk kunt besparen als het gaat om kosten en het milieu.”

Veilig en gebruiksvriendelijk

Naast goedkoper en duurzamer hebben bedrijfsomgevingen te maken met veiligheidseisen en willen zij profiteren van een optimaal gebruiksgemak. Ook op dat vlak legt 2B Elektrotechniek graag uit wat de mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld het veilig aanleggen van elektra, netwerkbekabeling, alarmsystemen, camerabeveiliging, automatische verlichting en laadpalen voor elektrische auto’s. Eigenlijk gaat het altijd om het maken van slimme keuzes en daar heb je als bedrijf niet altijd zelf de kennis voor in huis.

2B Elektrotechniek BV helpt bedrijven bij het maken van slimme keuzes voor duurzame en energiebesparende elektrotechnische oplossingen waar je weer een poos mee vooruit kunt en écht van profiteert. 

Meer weten over de werkwijze van 2B Elektrotechniek BV? Via de website is vrijblijvend informatie aan te vragen voor particulieren en bedrijven.

banner-Alphens-2B-Elektrotechniek-Bodegraven-button-475x130.png


Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 15:01

Aanrijding op kruising Prins Bernhardlaan

Op de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Beide automobilisten zijn door het ambulancepersoneel onderzocht, gelukkig is er niemand gewond geraakt.

Werken vandaag 12:45

Vacatureoverzicht week 20: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Muziek/Concert vandaag 10:59

BTW-tarief op concert- en festivaltickets stijgt hoogstwaarschijnlijk in 2026

Na maanden van onderhandelen presenteren de PVV, VVD, NSC en BBB hun 'hoofdlijnenakkoord', dat de basis moet vormen voor het nieuwe kabinet. Liefhebbers van live muziek en cultuur komen er bekaaid vanaf, want de formerende partijen zijn van plan om concert- en festivaltickets te belasten met het hoge btw-tarief van 21%. Op dit moment geldt hiervoor nog het lage tarief van 9%.

Advertorial Evenement vandaag 09:37

Help mee als vrijwilliger tijdens de Obstacle Run!

Vind je het leuk om anderen te helpen en tegelijkertijd een superleuke dag te beleven? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de Obstacle Run Alphen op zaterdag 1 en/of zondag 2 juni 2024, en zorg er samen met de andere vrijwilligers voor dat de deelnemers de dag van hun leven meemaken!

Blog Opinie gisteren 19:46

MINERVA Haal die doppen van de koppen

Dit jaar wordt een feestje in de gemeente Alphen aan den Rijn omdat de gemeente zoals deze nu is tien jaar bestaat. Maar niet iedereen denkt er zo over. Er zijn nog altijd Calimero’s die vinden dat ‘ze’ geannexeerd zijn en er zijn altijd klagers waarbij het niet goed is of niet deugt.

Advertorial Film gisteren 17:22

De Kleuterbios is terug!

Op zaterdag 18 mei keert Het Muizenhuis - Sam & Julia terug in de Kleuterbios! Dit is een compilatie van acht afleveringen, waarvan zes afleveringen nooit eerder vertoond zijn. Hierin beleven de muizen Sam en Julia de spannendste avonturen en ontdekken ze verborgen mysteries.