Wad, overleven op de grens van water en land

In samenwerking met IVN Alphen aan den Rijn vertoont Parkvilla de film Wad, de eerste Nederlandse natuurfilm over het waddengebied. Ruben Smit en zijn crew registreren dit unieke Nederlandse natuurgebied en al zijn bijzondere natuurfenomenen onderen bovenwater, in elk jaargetijde.

Een film die het ecosysteem in beeld brengt als nooit te voren. Met de nieuwste filmtechnieken, timelapses, drones, microfotografie en onderwatercamera’s weet de crew de bijzondere natuur van de wadden vanuit alle perspectieven te vangen.

Een deel van de opbrengst van de voorstellingen komt ten goede aan IVN Alphen aan den Rijn. IVN is de landelijke organisatie die mensen betrekt bij natuur, landschap en leefomgeving. 

Info en kaartverkoop: https://www.parkvilla.nl/filmhuis/2058/Wad_overleven_op_de_grens_van_water_en_land/


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen gisteren 13:28

Kerstactiviteiten in de Herenhof

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 december zijn er verschillende activiteiten georganiseerd in Winkelcentrum de Herenhof.

Evenementen gisteren 09:58

Midwinter Fair in het Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Blog Opinie 6 dec. 2019 20:08

MINERVA Heksenjacht

De 'affaire Spies' is vooral een affaire door alles wat eromheen gebeurde. Niet omdat er vuur is onder al die rook. Burgemeester Spies heeft namelijk helemaal niets verkeerd gedaan.

Advertorial Horeca 6 dec. 2019 17:08

December bij Osteria La Piazza

December. De maand van gezelligheid, familie en eten. Voor Osteria La Piazza bestaat het hele jaar uit deze thema’s. Maar wat kun je nog meer verwachten in de decembermaand?

Winactie Horeca 6 dec. 2019 16:28

Win 2 cocktails bij La Cubanita

De gehele maand december staat in het teken van Villa Joep. Ter gelegenheid hiervan heeft La Cubanita 6 heerlijke Villa Joep-cocktails ontwikkeld. Wij mogen 2 gratis Villa Joep-cocktails weggeven!