Alphens.nl
Blog Sport

Wat gaat het morgen worden voor ARC?

ARC schakelde eigenlijk verrassend simpel GRC 14 en SHO uit in de nacompetitie en gaat nu dus op voor de finale. Dat moet gebeuren tegen DTS (Door Training Sterk) Ede.

Plaats van handeling is zaterdag het complex van SC Everstein in Everdinge. Zoals ARC wenste wordt op echt gras gevoetbald. DTS Ede heeft een merkwaardig seizoen achter de rug. De club eindigde slechts als vijfde in de eerste klasse D met 43 punten, hetgeen er 19 minder zijn dan die van kampioen NSC Nijkerk. Dankzij het winnen van de tweede periode mag DTS toch aan de  acompetitie meedoen en tot nu toe nog met veel succes ook. Die tweede periode werd overigens ruim gewonnen, want de voorsprong op de nummer twee Bennekom bedroeg maar liefst vijf punten. Het bleek de enige goede serie, want in de eerste periode was de ploeg als tiende geёindigd en was het zelfs voorzichtig naar beneden kijken. Na die bijzondere tweede reeks volgde opnieuw een zeer matige derde periode met een negende plek en een doelsaldo van 7-7. Overigens betekenden de 24 tegengoals de minste in 1D. In zeven wedstrijden werd de nul gehouden en in acht partijtjes werd niet gescoord. Heel merkwaardig allemaal. In de nacompetitie treedt DTS Ede echter opvallend goed op. Eerst werd Oranje Nassau met 5-1 uitgeschakeld en vervolgens werd in Nootdorp met 4-0 van de (toen nog) hoofdklasser gewonnen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.