Alphens.nl
Blog Sport

Wat gaat het morgen worden voor ARC?

ARC schakelde eigenlijk verrassend simpel GRC 14 en SHO uit in de nacompetitie en gaat nu dus op voor de finale. Dat moet gebeuren tegen DTS (Door Training Sterk) Ede.

Plaats van handeling is zaterdag het complex van SC Everstein in Everdinge. Zoals ARC wenste wordt op echt gras gevoetbald. DTS Ede heeft een merkwaardig seizoen achter de rug. De club eindigde slechts als vijfde in de eerste klasse D met 43 punten, hetgeen er 19 minder zijn dan die van kampioen NSC Nijkerk. Dankzij het winnen van de tweede periode mag DTS toch aan de  acompetitie meedoen en tot nu toe nog met veel succes ook. Die tweede periode werd overigens ruim gewonnen, want de voorsprong op de nummer twee Bennekom bedroeg maar liefst vijf punten. Het bleek de enige goede serie, want in de eerste periode was de ploeg als tiende geŃ‘indigd en was het zelfs voorzichtig naar beneden kijken. Na die bijzondere tweede reeks volgde opnieuw een zeer matige derde periode met een negende plek en een doelsaldo van 7-7. Overigens betekenden de 24 tegengoals de minste in 1D. In zeven wedstrijden werd de nul gehouden en in acht partijtjes werd niet gescoord. Heel merkwaardig allemaal. In de nacompetitie treedt DTS Ede echter opvallend goed op. Eerst werd Oranje Nassau met 5-1 uitgeschakeld en vervolgens werd in Nootdorp met 4-0 van de (toen nog) hoofdklasser gewonnen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen gisteren 13:28

Kerstactiviteiten in de Herenhof

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 december zijn er verschillende activiteiten georganiseerd in Winkelcentrum de Herenhof.

Evenementen gisteren 09:58

Midwinter Fair in het Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Blog Opinie 6 dec. 2019 20:08

MINERVA Heksenjacht

De 'affaire Spies' is vooral een affaire door alles wat eromheen gebeurde. Niet omdat er vuur is onder al die rook. Burgemeester Spies heeft namelijk helemaal niets verkeerd gedaan.

Advertorial Horeca 6 dec. 2019 17:08

December bij Osteria La Piazza

December. De maand van gezelligheid, familie en eten. Voor Osteria La Piazza bestaat het hele jaar uit deze thema’s. Maar wat kun je nog meer verwachten in de decembermaand?

Winactie Horeca 6 dec. 2019 16:28

Win 2 cocktails bij La Cubanita

De gehele maand december staat in het teken van Villa Joep. Ter gelegenheid hiervan heeft La Cubanita 6 heerlijke Villa Joep-cocktails ontwikkeld. Wij mogen 2 gratis Villa Joep-cocktails weggeven!

Algemeen 6 dec. 2019 15:54

Fake Winactie Mediamarkt Alphen aan den Rijn

Afgelopen week ging er een actie rond op Facebook uit naam van MediaMarkt Alphen aan den Rijn. Dit was echter geen actie vanuit MediaMarkt, maar kwam van een nagemaakt profiel.