Plutosport
Advertorial Mode en interieur

Wat is Black Friday?

Op de vierde vrijdag van november is het weer zover… Black Friday bij Plutosport! Dé dag om jouw sinterklaasinkopen te doen en jouw cadeautjes voor onder de boom te scoren. Of natuurlijk gewoon dé dag om jezelf eens te trakteren op een paar hippe sneakers, een mooie jas of handige accessoires!

Waar komt Black Friday vandaan?

Oorspronkelijk komt de naam Black Friday uit Amerika, waar het de benaming was voor de enorme verkeersdrukte op de dag na Thanksgiving. Maar inmiddels is deze dag natuurlijk niet meer bekend door de verkeersdrukte, maar door de gekte in veel winkels! De beelden uit Amerika heb je ongetwijfeld wel eens gezien: klanten rennen massaal de winkel in om goedkope cadeaus voor de feestdagen in te slaan. Net als Halloween is deze traditie inmiddels overgewaaid naar Europa... En wat is er nu makkelijker dan online te genieten van de beste Black Friday-deals? Bij Plutosport wordt gestrooid met hoge kortingen, dus sla je slag en scoor heel voordelig jouw nieuwe (sport)outfit!

Wanneer is het Black Friday?

Niet alleen op vrijdag 26 november is het feest, maar al sinds vrijdag 19 november staat alles in het teken van Black Friday bij Plutosport.nl! Ga jij op zoek naar de leukste cadeautjes voor Sint en Kerst? Scoor je een nieuwe winterjas? Of ga je toch voor een paar comfy pantoffels voor de koude winterdagen? Het maakt niet uit wat er op jouw verlanglijstje staat, op Black Friday shop je bij Plutosport nóg voordeliger dan anders!

De beste Black Friday-deals op een rijtje...


Meer nieuws

Onderwijs en opvang gisteren 17:38

Verkoelende reken- en spellingslessen voor leerlingen van PCB De Windroos

Dankzij de heerlijke weersvoorspellingen en hun enthousiaste juffen zijn de leerlingen van groep 6 en 7 van PCB De Windroos erg opgewekt. Zij gingen dinsdagmiddag namelijk met elkaar waterspelletjes doen. Uiteraard wel helemaal educatief verantwoord met reken- en spellingsopdrachten.

Evenementen gisteren 15:50

Laatste 500 tickets voor de Zomerspektakel Vrijdag nu in de verkoop

Sta jij straks op het Zomerspektakel aan het Meer om zoals vanouds lekker te zingen en te dansen op muziek van Anouk, Snelle en Kensington? Scoor dan nog snel je tickets, want met tweeënhalve week op de teller zijn er nog maar 500 kaarten beschikbaar.

Advertorial Maatschappelijk gisteren 15:01

Nieuw initiatief in de regio: “De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden”

Gelijke kansen voor alle kinderen. Het is een mooi uitgangspunt, maar de praktijk is weerbarstig. Afgelopen jaren nam de kansenongelijkheid in de regio Leiden-Haaglanden verder toe. Door de coronacrisis raakten kinderen in een achterstandssituatie verder achterop. De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden wil daar verandering in brengen. Door financiële ondersteuning van concrete projecten zoals extra taallessen of de coaching van ouders.

Politiek gisteren 14:16

Aanleg fietsbrug over Aarkanaal start na de zomer

Na enige vertraging plus oplopende kosten wordt de geplande fietsbrug over het Aarkanaal in het verlengde van de Burgemeester Bruins Slotsingel na de zomer aangelegd. Naar verwachting kunnen de eerste Alphense fietsers en voetgangers in het voorjaar van 2024 de brug in gebruik nemen.

Wonen en bouwen gisteren 13:29

Sloopterrein Rode Dorp wordt vanaf donderdag eindelijk volledig afgesloten

Aankomende donderdag en vrijdag wordt in het Rode Dorp dan eindelijk de gehele bouwplaats voor de nieuwbouw van fase 2 afgesloten met hekken. “Daarmee maken we een afgesloten bouwplaats, een veilige omgeving waarbinnen we de oude woningen kunnen slopen en de nieuwe woningen kunnen opbouwen.”