Alphens.nl
Advertorial Horeca

Wat maak je menu: Restaurant de Lelie in een nieuw jasje

Hét restaurant van Kerk en Zanen, Restaurant de Lelie, bestaat inmiddels al bijna dertig jaar. Sinds donderdag 29 september hebben zij een nieuwe menukaart. Maar wist je ook dat ze meer te bieden hebben dan alleen een avondje uiteten gaan?

Veel Alphenaren zijn bekend met Restaurant de Lelie, gelegen aan het Europapark in Kerk en Zanen. Je kunt er heerlijk uiteten van, sinds kort, een nieuwe menukaart. “Maar”, begint het restaurant, “veel mensen weten niet van onze uitgebreide cateringservice.”

Feesten en partijen

Zo heb je bij Restaurant de Lelie de mogelijkheid om je bruiloft, babyshower of een verjaardag te vieren. Het restaurant heeft een lunch buffet, een high tea, verjaardagsarrangementen met gebak en zelfs een viergangenmenu samengesteld. Voor een babyshower zorgt de Lelie voor decoratie en gebak op kleur. Kortom: Restaurant de Lelie regelt het voor je.

Ook bestaat de mogelijkheid om een barbecue te laten verzorgen bij Restaurant de Lelie. “Onder de tent worden de heerlijkste producten gegrild zoals zalmfilet, kipsaté, hamburgers en worsten. Uiteraard met salades, patat, veel sauzen, stokbrood en kruidenboter.”

Ook bij jou thuis of op kantoor

Restaurant de Lelie verzorgt ook catering op locatie. Een assortiment koude schalen wordt aangevuld met één of meerdere warme gerechten. “Wat denk je van een zeer uitgebreid stamppottenbuffet met heerlijke ballen gehakt, worst, oma’s draadjesvlees of warme rollade.” De Lelie bezorgt zelfs hun maaltijden. Zo geniet je van de heerlijke kwaliteit, gewoon bij jou thuis op de bank!

Restaurant de Lelie is altijd op zoek naar personeel. Ben jij degene die ze zoeken? Neem contact op via info@restaurant-delelie.nl.


Meer nieuws

Werken gisteren 16:51

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 13

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Blog Satire Politiek gisteren 15:13

Dom? Je kan nog altijd raadslid worden

Gemeentepolitiek is vaak saai. Van de meeste punten op de raadsagenda staat van te voren al vast wat de uitkomst van een stemming zal zijn.

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 15:03

WIJdezorg behaalt zilver met Milieuthermometer Zorg

WIJdezorg, een organisatie met zeven zorglocaties in het Groene Hart, heeft zich gecertificeerd voor niveau zilver van de Milieuthermometer Zorg. Op 28 maart 2023 nam bestuurder Marian van Roosmalen een van de certificaten in ontvangst.

Overige gisteren 11:23

Alphense Danjil te zien in ‘Better than Ever’ op RTL4

Op donderdag 6 april is de Alphense Danjil Tuhumena te zien op RTL4 tijdens het programma ‘Better than Ever’. Hij zal tijdens dit programma samen met vier andere zangers/zangeressen, Waylon en Martijn Krabbé terugkijken op de afgelopen elf jaar.

Advertorial Horeca gisteren 09:32

Vier Pasen met een heerlijk McDonald’s Paasontbijt

McDonald’s Alphen Drive viert Pasen samen met jou! Het is niet alleen bijna Pasen, maar het is ook bijna de eerste editie van het McDonald’s Paasontbijt, op eerste en tweede paasdag. Klinkt leuk, maar hoe ziet zoiets eruit?