Alphens.nl
Advertorial Horeca

Wat maak je menu: Restaurant de Lelie in een nieuw jasje

Hét restaurant van Kerk en Zanen, Restaurant de Lelie, bestaat inmiddels al bijna dertig jaar. Sinds donderdag 29 september hebben zij een nieuwe menukaart. Maar wist je ook dat ze meer te bieden hebben dan alleen een avondje uiteten gaan?

Veel Alphenaren zijn bekend met Restaurant de Lelie, gelegen aan het Europapark in Kerk en Zanen. Je kunt er heerlijk uiteten van, sinds kort, een nieuwe menukaart. “Maar”, begint het restaurant, “veel mensen weten niet van onze uitgebreide cateringservice.”

Feesten en partijen

Zo heb je bij Restaurant de Lelie de mogelijkheid om je bruiloft, babyshower of een verjaardag te vieren. Het restaurant heeft een lunch buffet, een high tea, verjaardagsarrangementen met gebak en zelfs een viergangenmenu samengesteld. Voor een babyshower zorgt de Lelie voor decoratie en gebak op kleur. Kortom: Restaurant de Lelie regelt het voor je.

Ook bestaat de mogelijkheid om een barbecue te laten verzorgen bij Restaurant de Lelie. “Onder de tent worden de heerlijkste producten gegrild zoals zalmfilet, kipsaté, hamburgers en worsten. Uiteraard met salades, patat, veel sauzen, stokbrood en kruidenboter.”

Ook bij jou thuis of op kantoor

Restaurant de Lelie verzorgt ook catering op locatie. Een assortiment koude schalen wordt aangevuld met één of meerdere warme gerechten. “Wat denk je van een zeer uitgebreid stamppottenbuffet met heerlijke ballen gehakt, worst, oma’s draadjesvlees of warme rollade.” De Lelie bezorgt zelfs hun maaltijden. Zo geniet je van de heerlijke kwaliteit, gewoon bij jou thuis op de bank!

Restaurant de Lelie is altijd op zoek naar personeel. Ben jij degene die ze zoeken? Neem contact op via info@restaurant-delelie.nl.


Meer nieuws

Oud Alphen gisteren 16:54

Oud Alphen: De Raadhuisstraat

De Raadhuisstraat, de straat waar het kantoor van Alphens.nl nu staat, is genoemd naar het oude raadhuis van de voormalige gemeente Aarlanderveen. Na eeuwenlang vergaderd te hebben in herbergen als de Vergulde Wagen kreeg de toenmalige gemeente Aarlanderveen in de 19e eeuw een eigen raadhuis.

Advertorial Theater gisteren 15:41

Ronald Goedemondt komt naar Castellum

Goed nieuws: Ronald Goedemondt speelt momenteel zijn achtste avondvullende cabaretprogramma. Overal is hij tot en met december 2022 uitverkocht. Castellum heeft het echter voor elkaar gekregen dat hij op zondag 19 maart 2023 zijn voorstelling ‘Met knielende knikjes’ speelt voor het Alphense publiek. De kaartverkoop start op 13 december om 13:00 uur.

Politiek plein gisteren 14:29

Inbreng ChristenUnie in debat over begroting

Op 3 november 2022 werd in de gemeenteraad de begroting voor 2023 besproken en het beleid dat hiermee gevoerd zal gaan worden. Dit beleid is samengevat in het uitvoeringsprogramma 'Zichtbaar en dichtbij' van de coalitiepartijen. Aan dit debat leverde de ChristenUnie-fractie een inhoudsvolle bijdrage.

Feestdagen gisteren 13:12

Laat je vuurwerkafval ophalen op 2 januari 2023

Van het aftelen tot 00:00 uur en vuurwerk afsteken naar vuurwerkafval waar je niet zo veel mee kan. Voor het opruimen van dit vuurwerkafval wordt door de gemeente Alphen aan den Rijn een oplossing bedacht.

Limesjaar 2022 gisteren 11:58

ROMEINEN Rantsoenen

Het Romeinse leger zorgt normaal gesproken goed voor haar manschappen. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. De commandant moet voor voldoende rantsoenen zorgen en dat is zelfs in vredestijd een behoorlijke klus.

Advertorial Horeca gisteren 10:37

Dit jaar een unieke kerst bij restaurant Bon Bini

Restaurant Bon Bini in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn komt dit jaar met een uniek concept. Op eerste kerstdag 2022 kun jij bij Bon Bini, in samenwerking met de chef, zelf jouw kerstdiner samenstellen.