De Thermen2
Advertorial Evenementen

Waterpret tijdens de herfstvakantie in zwembad De Hoorn en AquaRijn

Tijdens de herfstvakantie van 24 oktober tot en met 30 oktober is er veel te doen bij De Thermen2. Kom lekker recreatief zwemmen en ga van de glijbaan of doe mee aan de extra vakantieactiviteiten, zoals de Drijf-in bios of Halloween discozwemmen.

Zwembad De Hoorn - Maandag t/m zondag: Stormbaan

Durf jij over de nieuwe piratenstormbaan te rennen? De tijden vind je op DeThermen2.nl.

Zwembad De Hoorn - Maandag t/m vrijdag: Meet & Greet met Kees

Doordeweeks elke dag om 14:00 uur. Lekker knuffelen en op de foto met Kees de Zeehond in zwembad De Hoorn.

Zwembad De Hoorn - Maandag t/m zondag: Stuiverduiken

Elke dag om 13:30 uur. In het zwembad staat er een lekker muziekje op terwijl de kinderen duiken naar stuivers. Elke stuiver is een snoepje waard! Vind je de sleutel, dan heb je een ijsje verdiend.

Zwembad AquaRijn - Dinsdag: Drijf-in bios

Van 18:30 tot 21:30 uur. Lekker met je vrienden Huisdiergeheimen 2 kijken terwijl je op je luchtbedje drijft. De drijf-in bios is altijd een groot feest. Let op: een A-diploma is verplicht. Koop snel je kaartje.

Zwembad De Hoorn - Donderdag: Halloweendag light

Een Halloweendag voor de allerkleinsten met versieringen en griezelige muziek. Misschien kom je zelfs het spookje Kees de Zeehond tegen.

Zwembad De Hoorn -  Vrijdag: Halloween discozwemmen

Van 18:30 tot 21:30 uur. Het hele zwembad wordt ondergedompeld in een griezelig thema Bezoek het spookhuis bij de kleedhokjes en kijk uit voor de griezels! Leeftijdsadvies is circa 12 tot 16 jaar. Kaartjes á € 8,50 zijn verkrijgbaar via de website.

Wil je voorafgaand wat eten dan is er een arrangement beschikbaar met: krulfrietjes, mummy frikandel (evt. kaassouflé voor vegetariërs, enzovoort) en groene heksen limonade. De kosten voor dit arrangement zijn € 15 (incl entreeticket). Reserveer vooraf via DeThermen2.nl.

Voor meer informatie over de activiteiten, kijk op de website.


Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.