De Thermen2
Advertorial Evenementen

Waterpret tijdens de herfstvakantie in zwembad De Hoorn en AquaRijn

Tijdens de herfstvakantie van 24 oktober tot en met 30 oktober is er veel te doen bij De Thermen2. Kom lekker recreatief zwemmen en ga van de glijbaan of doe mee aan de extra vakantieactiviteiten, zoals de Drijf-in bios of Halloween discozwemmen.

Zwembad De Hoorn - Maandag t/m zondag: Stormbaan

Durf jij over de nieuwe piratenstormbaan te rennen? De tijden vind je op DeThermen2.nl.

Zwembad De Hoorn - Maandag t/m vrijdag: Meet & Greet met Kees

Doordeweeks elke dag om 14:00 uur. Lekker knuffelen en op de foto met Kees de Zeehond in zwembad De Hoorn.

Zwembad De Hoorn - Maandag t/m zondag: Stuiverduiken

Elke dag om 13:30 uur. In het zwembad staat er een lekker muziekje op terwijl de kinderen duiken naar stuivers. Elke stuiver is een snoepje waard! Vind je de sleutel, dan heb je een ijsje verdiend.

Zwembad AquaRijn - Dinsdag: Drijf-in bios

Van 18:30 tot 21:30 uur. Lekker met je vrienden Huisdiergeheimen 2 kijken terwijl je op je luchtbedje drijft. De drijf-in bios is altijd een groot feest. Let op: een A-diploma is verplicht. Koop snel je kaartje.

Zwembad De Hoorn - Donderdag: Halloweendag light

Een Halloweendag voor de allerkleinsten met versieringen en griezelige muziek. Misschien kom je zelfs het spookje Kees de Zeehond tegen.

Zwembad De Hoorn -  Vrijdag: Halloween discozwemmen

Van 18:30 tot 21:30 uur. Het hele zwembad wordt ondergedompeld in een griezelig thema Bezoek het spookhuis bij de kleedhokjes en kijk uit voor de griezels! Leeftijdsadvies is circa 12 tot 16 jaar. Kaartjes á € 8,50 zijn verkrijgbaar via de website.

Wil je voorafgaand wat eten dan is er een arrangement beschikbaar met: krulfrietjes, mummy frikandel (evt. kaassouflé voor vegetariërs, enzovoort) en groene heksen limonade. De kosten voor dit arrangement zijn € 15 (incl entreeticket). Reserveer vooraf via DeThermen2.nl.

Voor meer informatie over de activiteiten, kijk op de website.


Meer nieuws

Advertorial Overige gisteren 17:10

Maak je fiets winterklaar met VoorFietsen

De herfst heeft zijn intrede gedaan en dat betekent dat de straten langzaam maar zeker bedekt raken met de gevallen bladeren. Een prachtig gezicht, maar ook een signaal dat de wegen en fietspaden glad kunnen worden. Als je je afvraagt of jouw fiets klaar is voor de komende wintermaanden, dan is het hoog tijd om actie te ondernemen. Maak een afspraak bij VoorFietsen om jouw fiets winterproof te maken en geniet zorgeloos van je fietstochten.

Politie en handhaving gisteren 16:19

Vermiste Louiza Loukili (16) terecht

De zestienjarige Louiza werd sinds 15 september vermist en is inmiddels na bijna drie weken in goede gezondheid gevonden.

Advertorial Winkels gisteren 15:24

Al 3 jaar lekker borrelen bij Taste aan den Rijn

Delicatessenwinkel Taste aan den Rijn is jarig! Haar deuren zijn al geopend sinds oktober 2020, wat betekent dat de winkel inmiddels 3 jaar lang de Alphenaren voorziet van lekkernijen. Om dit te vieren heeft Taste aan den Rijn een actie.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 14:32

Zwemwaterseizoen eindigt na een succesvolle zomer

Op 1 oktober is het zwemwaterseizoen van 2023 officieel beëindigd. Alle maatregelen zijn ingetrokken bij zwemlocaties. Na het succes van afgelopen zomer bij zwemlocatie Zegersloot, komt het waterseizoen tot zijn einde.

Advertorial Cinema gisteren 13:38

The Blue Caftan op de Coming Out Day bij Parkvilla

De acteerprestaties van Saleh Bakri en Lubna Azabal (Incendies, Adam) zorgen samen met de prachtige cinematografie voor een aangrijpende, warme en universele film genaamd The Blue Caftan. Parkvilla vertoont deze film in het kader van de Coming Out Day op woensdag 11 oktober 2023.

Overige gisteren 12:45

Juffrouw Gerda na 49 jaar met pensioen

Als je bij De Thermen2 komt zul je haar wel kennen. Gerda is jarenlang hét gezicht geweest van het zwembad. Nu, na bijna een halve eeuw gaat ze met pensioen.