De Thermen2
Advertorial Evenementen

Waterpret tijdens de herfstvakantie in zwembad De Hoorn en AquaRijn

Tijdens de herfstvakantie van 24 oktober tot en met 30 oktober is er veel te doen bij De Thermen2. Kom lekker recreatief zwemmen en ga van de glijbaan of doe mee aan de extra vakantieactiviteiten, zoals de Drijf-in bios of Halloween discozwemmen.

Zwembad De Hoorn - Maandag t/m zondag: Stormbaan

Durf jij over de nieuwe piratenstormbaan te rennen? De tijden vind je op DeThermen2.nl.

Zwembad De Hoorn - Maandag t/m vrijdag: Meet & Greet met Kees

Doordeweeks elke dag om 14:00 uur. Lekker knuffelen en op de foto met Kees de Zeehond in zwembad De Hoorn.

Zwembad De Hoorn - Maandag t/m zondag: Stuiverduiken

Elke dag om 13:30 uur. In het zwembad staat er een lekker muziekje op terwijl de kinderen duiken naar stuivers. Elke stuiver is een snoepje waard! Vind je de sleutel, dan heb je een ijsje verdiend.

Zwembad AquaRijn - Dinsdag: Drijf-in bios

Van 18:30 tot 21:30 uur. Lekker met je vrienden Huisdiergeheimen 2 kijken terwijl je op je luchtbedje drijft. De drijf-in bios is altijd een groot feest. Let op: een A-diploma is verplicht. Koop snel je kaartje.

Zwembad De Hoorn - Donderdag: Halloweendag light

Een Halloweendag voor de allerkleinsten met versieringen en griezelige muziek. Misschien kom je zelfs het spookje Kees de Zeehond tegen.

Zwembad De Hoorn -  Vrijdag: Halloween discozwemmen

Van 18:30 tot 21:30 uur. Het hele zwembad wordt ondergedompeld in een griezelig thema Bezoek het spookhuis bij de kleedhokjes en kijk uit voor de griezels! Leeftijdsadvies is circa 12 tot 16 jaar. Kaartjes á € 8,50 zijn verkrijgbaar via de website.

Wil je voorafgaand wat eten dan is er een arrangement beschikbaar met: krulfrietjes, mummy frikandel (evt. kaassouflé voor vegetariërs, enzovoort) en groene heksen limonade. De kosten voor dit arrangement zijn € 15 (incl entreeticket). Reserveer vooraf via DeThermen2.nl.

Voor meer informatie over de activiteiten, kijk op de website.


Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.