Pixabay

Waterstoring treft bewoners rond Burgemeester Visserpark in Alphen

Bewoners rond het Burgemeester Visserpark in Alphen aan den Rijn kampen met een waterstoring. Naar verwachting als gevolg van een leidingbreuk die zich vanochtend heeft voorgedaan. De storing is rond 11:30 veroorzaakt door een gesprongen leiding in de Frederik Hendrikstraat.

Monteurs zijn ter plaatse om de storing van de leidingbreuk zo spoedig mogelijk op te lossen. Als gevolg hiervan kan de watervoorziening voor de betreffende gebieden anders zijn dan normaal. Om de veiligheid van de bewoners te waarborgen, heeft waterstoring.nl een preventief kookadvies uitgegeven. Dit houdt in dat het water gedurende drie minuten moet worden gekookt alvorens het te consumeren.

De verwachting is dat de problemen tegen 17:30 uur verholpen zullen zijn. De waterstoring treft met name de volgende adressen:

  • Ambonstraat 1, 1c, 2 t/m 108 (even)
  • Burgemeester Visserpark 18, 30
  • Frederik Hendrikstraat 2 t/m 152 (even)
  • Sumatrastraat 1 t/m 13 (oneven)
  • Surinamestraat 4 t/m 18 (even)
  • Willem de Zwijgerlaan 1

Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.