The Center of Beauty

‘We Care For You’: Alphense bedrijven geven behandeling cadeau voor onze zorghelden

Vorige week kwam The Center of Beauty met het initiatief om een behandeling cadeau te doen aan onze zorghelden. Met de actie ‘We Care For You’ worden verschillende zorgmedewerkers in het zonnetje gezet. Vanwege de overweldigende reacties zijn er nog drie bedrijven die zich graag willen aansluiten bij deze actie.

Om nogmaals te onderstrepen hoe belangrijk goede zorgverlening is in de coronatijd, worden uit de reacties van het vorige Facebook bericht opnieuw 13 winnaars gekozen. Janette, Madelinde en Jaqueline vinden dat de zorgverleners weer in het zonnetje gezet mogen worden. ‘’Wij willen ze de aandacht geven die ze verdienen.”

Behandelingen voor het zorgpersoneel

Madelinde van Complete Skincare en Jaqueline van Body and Mind United geven samen drie keer een twee uur durende behandeling weg. Door Complete Skincare worden de winnaars een uur lang in de watten gelegd in de vorm van een gezichtsbehandeling. Aansluitend zorgt Body and Mind United ervoor dat je helemaal ontspant tijdens een lichaamsmassage van een uur. ‘’We vinden het beiden belangrijk om het voor zorgpersoneel zo aangenaam mogelijk te maken.’’

Eigenaresse Janette de Haan van Groei & Inzicht vindt het belangrijk dat zorgmedewerkers hun verhaal kwijt kunnen. Daarom geeft zij vrijblijvend tien coachingssessies en/of familieopstellingen weg. Janette wil hiermee graag haar steentje bij te dragen. ‘’Als je in de zorg werkt maak je een hoop moeilijke dingen mee, zeker in deze tijd. Het is dan goed om deze van je af te praten.’’

Zorgpersoneel in het zonnetje

De dames van Complete Skincare en Body and Mind United willen graag inspelen op de zorgmedewerkers in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en kraamhulpen. ‘’We begrijpen dat het voor de medewerkers op de intensive care ook heel aangrijpend is, maar we willen juist de mensen in de zorg belichten waar bijna niet over gesproken wordt.’’ Complete Skincare en Body and Mind United gaan bovenop de drie gratis behandelingen ook nog alle zorginstellingen in Alphen en omstreken benaderen voor een behandeling tegen gereduceerd tarief.

Janette van Groei & Inzicht wil iedereen in de zorg helpen. Zij laat weten dat al het zorgpersoneel voor een lager tarief een coaching sessie of familieopstelling kan boeken. ‘’Ik zie coaching vooral als een stukje onderhoud aan jezelf. Deze mensen geven heel veel, maar het is ook belangrijk om te ontvangen, zodat je in balans blijft.’’

Ben of ken jij een zorgverlener die het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Laat dan een reactie achter op deze Facebookpost. Binnenkort maken we de winnaars bekend!

 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 16:19

Muurschildering bij nieuwe doorgang parkeergarage Aarhof is af

De kunstenaars van Atelier Verfstreken, wat onderdeel uitmaakt van Ipse de Bruggen, hebben de afgelopen weken hard gewerkt om het winkelcentrum De Aarhof op te fleuren. En met resultaat, want de toegang van de nieuwe parkeergarage is voorzien van een kleurrijke muurschildering.

Overige gisteren 15:08

Zaterdagmarkt op Tweede Kerstdag wordt verplaatst naar 24 december

Alphenaren opgelet! Doordat Tweede Kerstdag op een zaterdag valt, is besloten om de zaterdagmarkt van 26 december te verplaatsen naar donderdag 24 december. Zo heb je voor de kerstdagen ook nog extra gelegenheid om jouw benodigdheden op de markt te halen.

Coronavirus in Alphen gisteren 12:43

Studentenwelzijn en werkdruk bij docenten grootste zorgen in mbo en hoger onderwijs

Het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) wordt hard geraakt door de maatregelen die zijn getroffen om het coronavirus terug te dringen. ‘’Dit is vooral zichtbaar bij het welzijn van studenten, de werkdruk van medewerkers, de beschikbaarheid van stages, leerbanen en praktijklessen’’, zo stelt de Rijksoverheid. Dit is ook het geval bij mboRijnland in Alphen.