The Center of Beauty

‘We Care For You’: Alphense bedrijven geven behandeling cadeau voor onze zorghelden

Vorige week kwam The Center of Beauty met het initiatief om een behandeling cadeau te doen aan onze zorghelden. Met de actie ‘We Care For You’ worden verschillende zorgmedewerkers in het zonnetje gezet. Vanwege de overweldigende reacties zijn er nog drie bedrijven die zich graag willen aansluiten bij deze actie.

Om nogmaals te onderstrepen hoe belangrijk goede zorgverlening is in de coronatijd, worden uit de reacties van het vorige Facebook bericht opnieuw 13 winnaars gekozen. Janette, Madelinde en Jaqueline vinden dat de zorgverleners weer in het zonnetje gezet mogen worden. ‘’Wij willen ze de aandacht geven die ze verdienen.”

Behandelingen voor het zorgpersoneel

Madelinde van Complete Skincare en Jaqueline van Body and Mind United geven samen drie keer een twee uur durende behandeling weg. Door Complete Skincare worden de winnaars een uur lang in de watten gelegd in de vorm van een gezichtsbehandeling. Aansluitend zorgt Body and Mind United ervoor dat je helemaal ontspant tijdens een lichaamsmassage van een uur. ‘’We vinden het beiden belangrijk om het voor zorgpersoneel zo aangenaam mogelijk te maken.’’

Eigenaresse Janette de Haan van Groei & Inzicht vindt het belangrijk dat zorgmedewerkers hun verhaal kwijt kunnen. Daarom geeft zij vrijblijvend tien coachingssessies en/of familieopstellingen weg. Janette wil hiermee graag haar steentje bij te dragen. ‘’Als je in de zorg werkt maak je een hoop moeilijke dingen mee, zeker in deze tijd. Het is dan goed om deze van je af te praten.’’

Zorgpersoneel in het zonnetje

De dames van Complete Skincare en Body and Mind United willen graag inspelen op de zorgmedewerkers in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg en kraamhulpen. ‘’We begrijpen dat het voor de medewerkers op de intensive care ook heel aangrijpend is, maar we willen juist de mensen in de zorg belichten waar bijna niet over gesproken wordt.’’ Complete Skincare en Body and Mind United gaan bovenop de drie gratis behandelingen ook nog alle zorginstellingen in Alphen en omstreken benaderen voor een behandeling tegen gereduceerd tarief.

Janette van Groei & Inzicht wil iedereen in de zorg helpen. Zij laat weten dat al het zorgpersoneel voor een lager tarief een coaching sessie of familieopstelling kan boeken. ‘’Ik zie coaching vooral als een stukje onderhoud aan jezelf. Deze mensen geven heel veel, maar het is ook belangrijk om te ontvangen, zodat je in balans blijft.’’

Ben of ken jij een zorgverlener die het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Laat dan een reactie achter op deze Facebookpost. Binnenkort maken we de winnaars bekend!

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen vandaag 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement vandaag 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie vandaag 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!